Λετε 2 διαφορετικα πραγματα όμως
Ο Sourme από πάνω, λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα κ εσυ renegade κ mingus λετε ότι ειναι

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

sourmenetesΤα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ ο λουτσεσκου ο Ιβάν δεν ξέρω γω ποιος άλλος, ενώ δίνει 3εκ για να σπάσει τη ρητρα Τσαλοφ ενώ σκάει τα λεφτά που θέλει ο τισουνταλι κολλάει σε κάποια χρήματα για παίκτη που τον θέλει εναγωνίως;;
Βγήκαν 2 3 άνθρωποι που, αν μη τι άλλο φαίνεται και έχουν αποδείξει ότι δεν πετάμε παπατζες, και είπαν ότι δεν εινια θέμα οικονομικο και μεις πάλι ψάχνουμε σενάρια πάλι βάζουμε μπρος τη μηχανή να βρούμε γιατί και πως και παραλλιως.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

renegadeΟύτε μου περισσεύουν ,ούτε μπορώ να συνδράμω σε αυτόν τον βαθμόkritikos44Δηλαδή για 800 χιλιάρικα ενώ έχουν δοθεί εκατομμύρια και φέτος αλλά και που ενίοτε έχουν ξοδευτεί σε ένα σωρό παίκτες που δεν απέδωσαν, δεν έχουμε το βασικό μας χαφ από την προετοιμασία και ρισκάρουμε προκρίσεις 30 εκ που πέρα από τα λεφτά θα σε βάλουν στην ελίτ της Ευρώπης και θα γράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του κλαμπ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν σου περισσεύουν, μπορείς να συνδράμεις.
Αν πάλι όχι,ας κάνουν κουμάντο αυτοί από τους οποίους βγαίνουν από την τσέπη τους
GospiΑργειτε! Εκλεισε λεμε!
Το βγαλε το σπορτ24
Η μεταγραφή του Vanja Drkusic μετά απο αρκετές συζητήσεις εξαρτάται πλέον απο την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ που λόγω Ρωσίας βρίσκεται σε επαφή με αυτήν της Sochi . Αν οι δύο πλευρές βρουν τη χρυσή τομή τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή. Έρχονται Χαφ, CB και αρ. μπακ
prist64GospiΑργειτε! Εκλεισε λεμε!
Το βγαλε το σπορτ24
στις 23.00 το εγραψε ο μπαλτακος στο τσατ
στις 23.11 το αντεγραψε ο kyri στο τουιτερ
μετα το ανεβασαν στο fb
μετα το αντεγραψε ο παπασκουριας
το σπορτ 24 αργησε
and the winner is ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ