Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

SePuLtUrA_4_GospiobanebaneΕγώ βλέπω Κουαλιατα να παστελωνει διαρκώς και λέω μήπως το παλικάρι είδε ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, πριν γυρίσει στο σχεδόν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ουρουγουάης,για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Για να δούμε.
Ελα ρε Μπανε, οχι εσυ αυτο...
Ποιος Κουαλιατα ρε συ? Οσα κι αν βαζει στην προπονηση ο παιχτης αποδειχθηκε αψυχος. Τι περιμένεις να δεις?
Δεν ξέρω την ηλικία σου. Εμένα κάποτε η περίπτωση Μπορέλι με δίδαξε πολλά... θυμάμαι γελαγαν και τα τσιμέντα με την πάρτι του...τον εκραζαν όλοι οι βαζελοι....και μετά από 2 χρόνια έπιναν νερό στο όνομα του...οι Λατίνοι έχουν θέμα με την προσαρμογή τεράστιο πολλές φορές που στερεί καριέρες...
mbisonIn Boto I trust. Ο άνθρωπος χώμα έπιανε, χρυσάφι γινόταν. Και τον Κούλιε αυτός τον είδε, κόβει το μάτι του.
mbisonIn Boto I trust. Ο άνθρωπος χώμα έπιανε, χρυσάφι γινόταν. Και τον Κούλιε αυτός τον είδε, κόβει το μάτι του.
DRINGING 
Maezono Masakiyoπως να μετονομαστεί το topic; "The rise of Quagliata" ή "Περιμένοντας τον ουρουγουανο Ταισον";
devΓκουμας γκολ στο διπλο και νικη για την ομαδα του
μαλιστα ηταν με την ομαδα των βασικων
Λουτσε θα βγαλει και αλλο μεγαλο αστερι για την ομαδα μας θα δειτε
α και για Θυμιανη περιμενω πολλα
οσο για φορ μακαρι να ειναι ο τσεχος
joshuaΑναρωτιεμαι παντως ωρες ωρες ποσα παραπανω θα ειχε πετυχει η ομαδα ολα αυτα τα χρονια ,αν δεν υπηρχε η δεδομενη δυσλειτουργια στο θεμα του μεταγραφικου σχεδιασμου και υλοποιησης του και μην μου πει κανενας οτι δεν υπαρχει...Οκ να δεχτω οτι μπορει να εχουμε υπαρξει υπερβολικοι, βιαστικοι, πειτε οτι θελετε καποιες φορες ,αλλα το προβλημα ειναι υπαρκτο και ουσιαστικα το εχει ομολογησει και η ιδια η ομαδα...Όπως έγραψα και στο τοπικ του Σαματα, επειδή δεν τους έχω για άσχετους στην ΠΑΕ, θεωρώ ότι έχει συμφωνηθεί η πώληση του και απλά περιμένουν τον αντικαταστάτη.
Σκεφτομαι πχ τωρα την υποθεση Σαματα...Εχεις ενα βαρυ συμβολαιο και ψαχνεις να βρεις παικτη στη θεση με ακομα μεγαλυτερο ,για να μεινει το πρωτο σχετικα παρκαρισμενο,φορτωνοντας ενα μπατζετ στο οποιο πρεπει να βρεις χωρο για να φερεις και πρωτοκλασσατο εξτρεμ και αντι να αρπαξεις την ευκαιρια και να το ξεφορτωθεις τρεμει το φυλοκαρδι σου οτι δεν θα καταφερεις να βρεις παικτη, ενω σε αυτες τις θεσεις αναζητας ολα τα τελευταια χρονια και θα επρεπε να ξερεις και τη παραμικρη λεπτομερεια για το τι κυκλοφορει εκει εξω...
eorptol1devΓκουμας γκολ στο διπλο και νικη για την ομαδα του
μαλιστα ηταν με την ομαδα των βασικων
Λουτσε θα βγαλει και αλλο μεγαλο αστερι για την ομαδα μας θα δειτε
α και για Θυμιανη περιμενω πολλα
οσο για φορ μακαρι να ειναι ο τσεχος
Ο. Γκουμας με αρέσει πολύ στην Β ομάδα ξεχώριζε...και από τον πατριώτη μου περιμένω πολλά....
.