Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 44′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 57′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.obanebaneΕντάξει ρε gospi, μην είσαι τόσο αυστηρός και απόλυτος, εδω μπορούμε να λέμε πολλά εκ του ασφαλούς, στην πράξη όμως πολλές φορές τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ένας ποδοσφαιριστής που είναι ταλαντούχος δεν ξέρεις πότε θα μπορέσει τελικά να αναδείξει το ταλέντο του.
Εμείς σαν ένα σημαντικό ταλέντο τον αποκτήσαμε, αν υπάρχει αμφισβήτηση για το ταλέντο του οκ,να δεχθώ αυτό που λες,αλλά τώρα να λέμε για έλλειψη ψυχής για ανθρώπους που δεν έχουμε πει ουτε καλημέρα,δε νομίζω ότι αποτελεί επιχείρημα.
WestBlock4Πάντως ρε παιδιά άσχετα αν είναι παπατζης η όχι ο άλλος στο twitter αυτή η επιμονή του με το μειτε σπάει κοκκαλα.
Εγώ νιώθω ότι έχει ξεχαστεί από όλους κ κανένας δεν πιστεύει ότι θα έρθει κ αυτός εκεί συνεχίζει να λέει ότι έρχεται. Έχω μεγάλη αγωνία να δω αν θα κλείσει σε μας τελικα
. Εαν έρθει θα είναι τέλη Αυγούστου ως δανεικός πάλι.GospiΟ 38χρονος Βιειρινια λυση στα εξτρεμ? Μονο αν παιζουμε με κηφισιες και λειβαδιες και ειμαστε μονιμα στην επιθεση. Τεσπα τι να πω, αν 5 μεσοεπιθετικοι εκ των οποιων οι 2 στα 37 και στα 38 και ο τριτος ειναι ο Μουργκ, φανταζουν οκ, παω πασο. Μονο μην κλαιμε και λεμε οπως καποτε, γτ πηγαμε με κενα σε τοσο κρισιμα ματς. Να μην ξεχναμε οτι μπορει να αντιμετωπισουμε χωρια στην αρχη, αλλα θα παιζουν με ενταση και σιγουρα θα χουν αθλητικές ομαδες.
GospiobanebaneΕντάξει ρε gospi, μην είσαι τόσο αυστηρός και απόλυτος, εδω μπορούμε να λέμε πολλά εκ του ασφαλούς, στην πράξη όμως πολλές φορές τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ένας ποδοσφαιριστής που είναι ταλαντούχος δεν ξέρεις πότε θα μπορέσει τελικά να αναδείξει το ταλέντο του.
Εμείς σαν ένα σημαντικό ταλέντο τον αποκτήσαμε, αν υπάρχει αμφισβήτηση για το ταλέντο του οκ,να δεχθώ αυτό που λες,αλλά τώρα να λέμε για έλλειψη ψυχής για ανθρώπους που δεν έχουμε πει ουτε καλημέρα,δε νομίζω ότι αποτελεί επιχείρημα.
Ρε συ Μπανε, εγω προσωπικα εχω ως σταση ζωης το να αποφευγω να κρινω αυστηρα τους ανθρωπους. Αλλα δεν αντιλαμβανομαι πως ειμαι αυστηρος μαζι του.
Πληρωνεται καλυτερα απο τον καθε ενα, για να κανει αυτο που γουσταρει. Ειναι στην καλυτερη ομαδα του πλανητη, και η πιεση που δεχεται ειναι ελαχιστη. Δεν επαιξε σε μας οταν ηρθε. Δεν επαιξε στην Βραζιλια π πηγε δανεικος. Δεν εδειξε τπτ απολυτως στη β ομαδα. Ε τι αλλο να περιμενω για να βγαλω συμοερασμα? Τον Φελιπε Σοαρες πως τον πετσοκοψαμε μπαμ μπαμ και τον βγαλαμε λιγο? Ο Σοαρες τουλαχιστον εκανε και 5 ματς καλα. Αυτος δεν εδειξε τπτ πουθενα.
GospiobanebaneΕγώ βλέπω Κουαλιατα να παστελωνει διαρκώς και λέω μήπως το παλικάρι είδε ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, πριν γυρίσει στο σχεδόν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ουρουγουάης,για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Για να δούμε.
Ελα ρε Μπανε, οχι εσυ αυτο...
Ποιος Κουαλιατα ρε συ? Οσα κι αν βαζει στην προπονηση ο παιχτης αποδειχθηκε αψυχος. Τι περιμένεις να δεις?

GospiobanebaneΕγώ βλέπω Κουαλιατα να παστελωνει διαρκώς και λέω μήπως το παλικάρι είδε ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, πριν γυρίσει στο σχεδόν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ουρουγουάης,για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Για να δούμε.
Ελα ρε Μπανε, οχι εσυ αυτο...
Ποιος Κουαλιατα ρε συ? Οσα κι αν βαζει στην προπονηση ο παιχτης αποδειχθηκε αψυχος. Τι περιμένεις να δεις?