Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.nunies4Μισο λεπτο για να μην χασουμε την μπαλα...
Δεν υπαρχει ενα μονο κενο στα φορ (2 αν φυγει και ο Σαματα).
Κανενας Ενκονγκ δεν ηρθε στην θεση του Κεντζιορα. Οτι ο Κεντζιορα περυσι εγινε ρομποτ δεν σημαινει οτι το ροστερ ειναι οκ με ενα δεξι στοπερ.
Κανενας Καμαρα δεν ηρθε στην θεση του Μειτε. Οτι ο Μαρκαντωνης εκανε παρουσια φαντασμα περυσι δεν σημαινει οτι το ροστερ βγαινει αριθμητικα με αυτυς τους χαφ (για αυτο αλλωστε ο Ραζβαν ζητησε Μειτε + ενα ακομα χαφ)
Και φυσικα (τι ειχες ΠΑΟΚ τι ειχα παντα) προφανως και υπαρχει κενο στο αριστερο εξτρεμ. Ο Ταισον δεν μπορει (μαλλον) και δεν πρεπει να τραβηξει το ιδιο κουπι και φετος.

LogistisΕίχα την εντύπωση ότι στον γ' θα είμαστε στους ισχυρους μαζί με την Σπαρτα οποτε δεν γινεται να παίξουμε αντίπαλοι, και ότι οι ανίσχυροι στον γ' δεν έχουν κάποια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος. Αν κάποιος φίλος τα ξέρει καλύτερα, ας μας διαφωτίσει.
Ettien26Αυτήν την στιγμή είμαστε αριθμητικά μείον στους κεντρικούς αμυντικούς. Ο Θυμιάνης δεν νομίζω ότι μπορεί να λογίζεται ως Αντικετζιόρα.
Μείον στα χαφ. Μείον στους φορ. Και μείον στα εξτρέμ (αλλά ο.κ. αυτό υπάρχει από περυσι.)

Ettien26LogistisΕίχα την εντύπωση ότι στον γ' θα είμαστε στους ισχυρους μαζί με την Σπαρτα οποτε δεν γινεται να παίξουμε αντίπαλοι, και ότι οι ανίσχυροι στον γ' δεν έχουν κάποια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος. Αν κάποιος φίλος τα ξέρει καλύτερα, ας μας διαφωτίσει.
Η Σπάρτα θα είναι στους ανίσχυρους του γ΄ προκριματικού. Εχει καλές ομάδες εκεί.
https://sportsfan.gr/epikairotita/champions-league-oi-pithanoi-antipaloi-toy-paok-ston/
makispaspartouΚοταρσκι Οττο Μπαμπα Εκονγκ Κουλιερακης Κάμαρα Οζντοεβ Τάισον Κωνσταντελιας Ντεσποντοβ Μπράντον
Τσιφτσης Σαστρε Ράφα Θυμιανης Μιχαηλιδης Τσιγγαρας Σβαμπ Βιειρινια Μουργκ Ζιβκοβιτς Σαματα
Με Μειτε και Κετζιορα είμαστε πλήρεις
Αν γίνει κανα καλό και φύγουν Σαματα Ράφα και κλείσουν Λιβαγια Γιαννουλης είμαστε παραπάνω από καλά. Οι τελικές κινήσεις μπορούν μετά να αργήσουν και να γίνουν ανάλογα με τη διοργάνωση που θα παίξουμε.