Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Patricio_4Δεν πάει έτσι. Αν πχ εγώ πω ότι έρχεται ο μπελιγχαμ έχω 50% πιθανότητες να επαληθευτώ? Αν κλείσει τελικά ο καμάρα θα είναι δικαίωση του κυρι, ακόμα κι αν το είπε στη τύχη
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DRINGING 
VfB v2Δεν αντιλέγω, είναι σίγουρα παπατζής αλλά στο θέμα του Καμάρα όταν οι δημοσιογράφοι το έδιναν 90 10 να μην έρθει (και οχι 50 50) επέμενε ότι έχει κλείσει.Patricio_4Δεν πάει έτσι. Αν πχ εγώ πω ότι έρχεται ο μπελιγχαμ έχω 50% πιθανότητες να επαληθευτώ? Αν κλείσει τελικά ο καμάρα θα είναι δικαίωση του κυρι, ακόμα κι αν το είπε στη τύχη
Ακριβώς έτσι πάει. Το παράδειγμα που ανέφερες με τον Μπέλιγχαμ ειναι μη ρεαλιστικό. Ο καμαρά ωστόσο να αποκτιθεί απο τον ΠΑΟΚ είναι ρεαλιστικότατο σενάριο. 50 50 είναι. Στις μισές περιπτώσεις που θα πέσει εξω θα βγει και θα πει είμαι παπατζής όπως έκανε με την περίπτωση του Ντέλια, και στις άλλες μισές που θα πέσει μέσα θα βαφτιστεί insider.
Patricio_4VfB v2Δεν αντιλέγω, είναι σίγουρα παπατζής αλλά στο θέμα του Καμάρα όταν οι δημοσιογράφοι το έδιναν 90 10 να μην έρθει (και οχι 50 50) επέμενε ότι έχει κλείσει.Patricio_4Δεν πάει έτσι. Αν πχ εγώ πω ότι έρχεται ο μπελιγχαμ έχω 50% πιθανότητες να επαληθευτώ? Αν κλείσει τελικά ο καμάρα θα είναι δικαίωση του κυρι, ακόμα κι αν το είπε στη τύχη
Ακριβώς έτσι πάει. Το παράδειγμα που ανέφερες με τον Μπέλιγχαμ ειναι μη ρεαλιστικό. Ο καμαρά ωστόσο να αποκτιθεί απο τον ΠΑΟΚ είναι ρεαλιστικότατο σενάριο. 50 50 είναι. Στις μισές περιπτώσεις που θα πέσει εξω θα βγει και θα πει είμαι παπατζής όπως έκανε με την περίπτωση του Ντέλια, και στις άλλες μισές που θα πέσει μέσα θα βαφτιστεί insider.
Mitsospaoki4vasgiasΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ: Για προφορική συμφωνία του Δικεφάλου με τον Καμαρά κάνουν λόγο οι Τούρκοι. Ό,τι δεν έχει εμπλοκή στο θέμα του πλέον η Φενέρ. Επισκέφτηκα το προφιλ που το ανέβασε. Δεν φαίνεται έμπιστο. Προχωράμε.Τούρκος αρδ και έμπιστος, είναι σαν να λέμε πολιτικός και τίμιος.
zarathustra79Αυτοί που έλεγαν οτι η υπόθεση του Kamara έχει τελειώσει, προφανώς αναπαρήγαγαν πληροφόρηση από την ΠΑΕ. Η οποία με τη σειρά της προφανώς και είχαν σκοπιμότητα στο να βγάλουν προς τα έξω οτι έχει τελειώσει η υπόθεση.
Από την άλλη ο κάθε τουιτεράκιας, χωρίς να έχει καμία ενημέρωση γράφει κάτι ελπίζοντας οτι θα μαζέψει κλίκς και στην περίπτωση που δικαιωθεί θα πανηγυρίζει κάνοντας τον σταλεγάκια.
Συγνώμη αλλά δε θα πάρω, για μένα τα 'μου το είπαν μέσα από την ΠΑΕ', 'ξέρω τον μάνατζερ του παίκτη', 'ο θειος μου έπαιζε μπάλα μαζί με τον ξάδερφο του κουμπάρου του παίκτη' κλπ δε λένε τίποτα. Είναι όλα φήμες. Κάποια θα γίνουν, τα περισσότερα όμως όχι.
Για μένα τίποτα δεν υφίσταται μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση. Το να θεωρείς κάτι σαν δεδομένο, επειδή το έχουν γράψει σε δέκα sites είναι εντελώς λάθος.
Καμία δικαίωση δεν υπάρχει όταν κάνεις πρόβλεψη στην τύχη. Δικαίωση είναι όταν έχεις πληροφόρηση και την τεκμηριώνεις και επαληθεύεται.
Jim_Chatzσελιδα 333 στη συζητηση. πειτε γρηγορα κανεναν παπα να φυγουμε απο την γκαντεμοσελιδα![]()