Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08Jim_ChatzTo πρωταθλημα δε το πηραμε λογω Κοταρσκι (ισως) αλλα στους ομιλους μπηκαμε λογω Κοταρσκι..
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jim_ChatzΓια να πούμε και του στραβου το δίκιο πάντως, αν ήμουν Μειτε και έβλεπα να προσφέρουν στον παρτενέρ μου συμβόλαιο μεγαλύτερο (ακόμα και ίδιο) από αυτό που προσφέρουν σε ΕΜΕΝΑ, φυσικά και θα χαλιομουν και θα ζητούσα περισσότερα
Psuxo_logosΓιατί έχω τραβήξει όλο το κουπί πέρυσι, έχω κουβαλήσει ένα ολόκληρο κέντρο και εν τέλει θα δώσουν (μάλλον, ίσως) περισσότερα χρήματα στον παρτενέρ μου (ίσως είναι μπλεγμένο κιόλας το μπόνους υπογραφής με το κανονικό ετήσιο συμβόλαιο). Όλα αυτά είναι εικασίες από εμένα βέβαια. Έχω την βεβαιότητα ότι τουλάχιστον ο Μειτε μέχρι τέλη βδομάδας θα κλείσειJim_ChatzΓια να πούμε και του στραβου το δίκιο πάντως, αν ήμουν Μειτε και έβλεπα να προσφέρουν στον παρτενέρ μου συμβόλαιο μεγαλύτερο (ακόμα και ίδιο) από αυτό που προσφέρουν σε ΕΜΕΝΑ, φυσικά και θα χαλιομουν και θα ζητούσα περισσότερα
Γιατί;
Sent from my iPhone using Tapatalk