Δουλειά μας να κάνουμε ασπρόμαυρο το γήπεδο της Λαμίας με sold out.
Tη Λαμία να κερδίσω...

ΠΑΟΚτσήδικες Αναμνήσεις: Σαν σήμερα, 23 ΟκτωβρίουArticle · μόλις τώρα
Συμφωνία με τον Γιάννη Μιχαηλίδη για νέο συμβόλαιο έως το 2030!Μεταγραφές · πριν 9 ώρ.
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Η στατιστική ακτινογραφία της αναμέτρησηςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ F&U (23/10, 19:00)Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Στην τελική ευθεία για τον Ερμή Ζωγράφου o ΠΑΟΚErasitehnis · πριν 10 ώρ.
Rondo και δίτερμαΠροπόνηση · πριν 10 ώρ.
Επιστροφή στο Ποσειδώνιο με τον ΝΟ Χανίων για τον ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 10 ώρ.
Πρόστιμο στον ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Το παρασκήνιο της νίκης επί της Ουλμ (vid)Ευρώπη · πριν 10 ώρ.
Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Ντεσπόντοφ!Ποδόσφαιρο · πριν 10 ώρ.
Το βάρος στην τακτική - Παραμένουν εκτός Πέλκας και ΛουσέΠροπόνηση · πριν 11 ώρ.
Ο Βεργέτης σφυρίζει με ΟΦΗΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.


"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω web από το ακόλουθο link: https://www.more.com/sports/lamia-paok-7i-play-offs-stoiximan-super-league-23-24/
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο:
Ονοματεπώνυμο Κατόχου
Τηλέφωνο
Διεύθυνση email
ΑΜΚΑ
Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα ονομαστικό/α εισιτήριο/α στο δηλωθέν email. Για την είσοδο στο γήπεδο μπορεί είτε να σκανάρει το εισιτήριο μέσα από το κινητό του, είτε να το εκτυπώσει. Κατά την είσοδο στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης), καθώς θα διεξάγονται έλεγχοι έξω από την κερκίδα.


Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και μια μέρα πριν η αποστολή αναχωρήσει για Λαμία, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν δουλειά ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.
Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.
Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι στη Λαμία στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που συμπλήρωσε κάρτες.
Την Τρίτη (23.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία.
