Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.aivas19Patricio_4Πως ταιριάζει το λογικό πόσο με τον Ντεσπότοφ ρε παιδιά. Το πρωί έλεγαν για 6, αλλά και 6 να μην είναι δεν θα είναι κάτω από 4. Τόσα δεν δίνει ο Σαββίδης, αν ήταν θα τα έδινε για Μαξίμοβιτς
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τζορμπα παντως σημερα ειπε οτι αποφασισαν να πανε σε 2 παικτες αν και δανεικους με κοστος ~3μ αντι να φερουν εναν παικτη με ~5μ κοστος που τελειωνει το συμβολαιο του χρονου.φανταζομαι επαιξε και αυτο ρολο στην υποθεση. Για Ντεσποντοφ ας δωσουν 2.5-3

sourmenetesNapoli4Μάγκες σόρρυ για το οφ-τοπικ... Κάτι ΠΑΟΚτσήδικοι λογαριασμοί στο twitter που βρίζουν συνέχεια τον Ιβάν, τι φάση είναι; Δεν μπαίνω πολύ εκεί, πιο παλιά θυμάμαι που παρακολουθούσα και ήταν ψιλοκομπλέ...Σβήσε το ΠΑΟΚτσηδικοι ναπολι!
Τι σκάλωμα έχουν φάει;
Πόσο καραγκιόζηδες-στημένοι είναι καποιοι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Athensaivas19Patricio_4Πως ταιριάζει το λογικό πόσο με τον Ντεσπότοφ ρε παιδιά. Το πρωί έλεγαν για 6, αλλά και 6 να μην είναι δεν θα είναι κάτω από 4. Τόσα δεν δίνει ο Σαββίδης, αν ήταν θα τα έδινε για Μαξίμοβιτς
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τζορμπα παντως σημερα ειπε οτι αποφασισαν να πανε σε 2 παικτες αν και δανεικους με κοστος ~3μ αντι να φερουν εναν παικτη με ~5μ κοστος που τελειωνει το συμβολαιο του χρονου.φανταζομαι επαιξε και αυτο ρολο στην υποθεση. Για Ντεσποντοφ ας δωσουν 2.5-3
και τον πιστεψες? ο τζορμπα ειπε σημερα οτι ο καστιγιεχο ειναι υποψηφιος ακομη για εμας..![]()
ΜπαρκαρούτσοςΠάντως ο Στελάρας παίζει και δεξί εξτρέμ.
Δεν ξαναλέω τίποτα, κοιμάστε στην ΠΑΕ.
AthalosΣε ποιον αναφέρεσαι;sourmenetesNapoli4Μάγκες σόρρυ για το οφ-τοπικ... Κάτι ΠΑΟΚτσήδικοι λογαριασμοί στο twitter που βρίζουν συνέχεια τον Ιβάν, τι φάση είναι; Δεν μπαίνω πολύ εκεί, πιο παλιά θυμάμαι που παρακολουθούσα και ήταν ψιλοκομπλέ...Σβήσε το ΠΑΟΚτσηδικοι ναπολι!
Τι σκάλωμα έχουν φάει;
Πόσο καραγκιόζηδες-στημένοι είναι καποιοι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοκρατης ο κυριος