Στον χαβαλε τελειως, φερνει λεει ο Μουργκ μια προταση 2 μυρια και την κανει.. Να δω αν θα ξαναδιαβασουμε ποστ οτι ειμαστε καλα αριθμητικα με Βρακα, Σμυρλη και τον Καν(ε)ις

. Το ροστερ της Κ17 θα αρχισουμε να κοιταμε μετα.
Ειναι κριμα να πυροβολησουμε το ποδι μας κανοντας αλχημειες με παιχτες στο 10 ρε παιδια ή να περιμενουμε να αποδοσουν παιχτες που δεν εχουν αποδειξει ακομα αν μπορουν καν να σταθουν. Αυτο ειναι ξεκαθαρα "χρυσωνω το χαπι" γιατι απετυχα να φερω τους παιχτες στα κενα που φωναζουν. Καλως ή κακως δεν εχουμε την πολυτελεια αυτην την στιγμη για αλλα πειραματα, θελουμε ποιοτητα και προσωπικοτητα το εχει πει 100 φορες και ο προπονητης.
2 παιχτες θελει ξεκαθαρα η ομαδα, θεωρω κι εγω πως θα γινουν οι κινησεις, μενει να δουμε απλα πως θα βγουν χρονικα σε σχεση με την 4/9. Προσωπικα ο Χαψα δεν μου γεμιζε καθολου το ματι, ελπιζω μονο να μην μας εβγαλε οφ χρονικα, αν και πιστευω οτι ηταν backup/stand by για κατι πιο ποιοτικο. Επισης δεν μου εμοιαζε παιχτης που θα επαιρνε την φανελα του βασικου σπιτι του. Να παρεις παιχτη που δεν παιζει στην Σελτικ, γκρινιαζει στα media, και να ερθει κι εδω σαν ρεζερβα δεν μου φαινοταν πολυ λογικο. Γιατι πιο ποιοτικος απο Ταισον δεν φαινεται να ειναι επουδενι, θεμα ηλικιας/αντοχων θα ηταν οι συμμετοχες του ξεκαθαρα. Ολα στο χορταρι βεβαια αλλα αυτην την εικονα μου εβγαζε η ολη κατασταση.
Οπως και να'χει, Δευτερα κοντη γιορτη..