Οφειλω να ομολογησω πως, οπως γκρινιαζουμε η στηλιτευουμε (καποιοι-οχι ολοι) τα κακως κειμενα (κατα τη γνωμη μας παντα), ετσι ακριβως πρεπει και να αποδιδουμε τα ευσημα, οταν τα πραγματα γινονται σωστα.
Σχεδον ολοι οι συμφορουμιτες βλεπαμε την δυσλειτουργια κ την κωλυσιεργια της παε, οι περισσότεροι ομως δεν μιλουσαν, δεν γκρινιαζαν, ισως απλα να εξεφραζαν την ανυσηχια τους, αλλα μεχρι εκει.
Εδειχναν υπομονη και η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.
Εγω λοιπον ομολογω, οτι καποια στιγμη, δεν αντεξα, βλεποντας τις αποχωρησεις, τους τραυματισμους, τις πωλησεις, τις καθυστερησεις στο κλεισιμο των μεταγραφων, με λιγα λογια τη γυμνια της ομαδας σε κρισιμοτατους αγωνες, ξεσπασα, εκραξα παε και κυρ-κυρ κυριως για τις κουβεντες του τυπου "εχουμε κανει προτασεις 2-4 εκ".
Εκ του αποτελεσματος βεβαια μπορω να πω πως ηρθαν παικτες υψηλου επιπεδου, εστω και δανεικοι, ειμαι πλεον πολυ ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες κ θα προσπαθησω να εχω περισσοτερη υπομονη στο μελλον, βγαζοντας ταυτοχρονα το καπελο σε οσους ηξεραν να περιμενουν.
Οσον αφορα την ανησυχία καποιων για το οτι οι πανωραφισιοι ειναι δανεικοι κ του χρονου θα πρεπει να ξαναχτισουμε απο την αρχη, θα πω πως σε ενα χρονο πολλα αλλαζουν, ισως ο ιβαν εχει μεγαλυτερη ανεση στη ροη των χρηματων, ισως οι παικτες αγαπησουν την ομαδα κ πιεσουν να μεινουν, ισως η πορεια της ομαδας ειναι πολυ καλη, ισως πληρωθει καποια ρητρα, ισως, ισως, κανεις δεν ξερει τι θα συμβει του χρονου.
Για καποιο λόγο εχω την αισθηση οτι απλα ο ιβαν αγοραζει χρονο. Θα δουμε.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.