mbisonΟ Νταντας ειχε παρομοια ρητρα και δεν τη δωσαμε. Γιατι ο Μαρκαντωνης να ειναι καλυτερος?
Νταντας και Μάρκος Αντόνιο είναι σαν να λέμε Μίμης Μπενισκος και Peter Crouch. Τόσο είναι περίπου η διαφορά

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

mbisonΟ Νταντας ειχε παρομοια ρητρα και δεν τη δωσαμε. Γιατι ο Μαρκαντωνης να ειναι καλυτερος?
ParolosΑν πουληθεί ο Ναρει, θα πάρουμε Pjaca δανεικό και έπειτα ελευθέρας (όπως είχαμε κάνει με Κουρτιτς), και δεξιά τον Λημνιό επίσης δανεικό.
Στα χαφ Μεϊτέ και αν μπούμε σε όμιλο ίσως τελευταία μέρα Μαξίμοβιτς με 2μυρια.
Αυτά και βγάλτε τα σκρινσοτ να τα έχετε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quotε
Εγώ το έβγαλα αδελφέ και αναμενω

Jack_MeHoffpaoki_Ο Μαρκαντωνης μου θυμιζει μια καλυτερη, βραζιλιανικη εκδοση του Πινεδα της κουλας
Πολύ πολύ καλύτερος παίκτης. Αν έπαιζα στο μάνατζερ δηλαδή, θα έδινα και 9. Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα.
gikaΕγώ πιστεύω πως το ολοκληρωτικό χτύπημα για τον ΠΑΟΚτσή θα έρθει όταν θα περάσουμε ομίλους και πάλι δεν θα φέρουμε παίκτες. Αλλά δεν θα εμβαθύνω σε αυτό, ας περάσουμε πρώτα και τα λέμε στις 2 Σεπτέμβρη.