Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.

soflodorasTheCursedΝαι γενικά μιλάω όταν βγαίνεις μπροστά όπως όφειλε κ καλα έκανε μετα απο μια κακη χρονιά κ λέει ναι έχετε δικιο θα έρθουν 7 παιχτες και θα πάμε καλυτέρα ευλογα περιμένεις ότι θα γίνουν κ σε σωστο χρόνο η ομάδα έπρεπε την πέμπτη να παίζει με καρασκαλ στα εξτρεμ οζντοεφ μαξιμοβιτισ στα χαφ κ σαματα βασικο τυχαια τα ονοματα ετσι βαλε εσυ οποιο θεωρεις 11αδατο. Κατάλαβες τι εννοώ δεν περιμένεις να δεις αν περάσεις στην Ευρώπη για να κάνεις το έχουμε πληρώσει πολλές φορες αυτό με την δομή εχω πρόβλημα όχι με τις προθέσεις αλίμονο αν ακόμα σκεφτόμαστε αν θέλουν η όχι να βάλουν λεφτά τι είμαι 15 χρονο σε καφε.
Ρε φιλε, μιλας για «σωστο χρονο». Ειπε ποτε ο Σαββιδης κατι τετοιο ή το εβγαλες απο το μυαλο σου. Διοτι αν το εβγαλες απο το μυαλο σου, αυτο δυστυχως ειναι τραγικο. Και στα ορια του κακοβουλου φεικ νιουζ. Το ειπε ή οχι;
. Δεν ξέρω και δεν είναι στο χέρι μου να υποσχεθώ πόσο γρήγορα θα δείτε ολοκληρωμένο τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά είναι υποχρέωσή μου να συμβάλλω στην κατανόηση του πλάνου
. Οι προτάσεις που έχουμε επίσημα κάνει με ποσά πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε περισσότερους από 3 επιθετικούς και 3 μέσους είναι ακόμη στο τραπέζι, αλλά ποδοσφαιριστές αυτού του κασέ δεν βιάζονται να απαντήσουν θετικά σε ελληνική ομάδα. Ποσά για αγορά σε ομάδες από 2 ως 4 εκατομμύρια ευρώ έχουν γίνει επίσης

Σουριναμέζος@blackgr4 , @Leonardo10
Οπότε από τις απαντήσεις όντως θεωρείται ότι είμαστε 2 κινήσεις μακριά από την εκπλήρωση των μεταγραφικών δεσμεύσεων. Με έναν μήνα ακόμα μπροστά μας για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και με, ανεξαρτήτως της τελικής κατάληξης, υπαρκτές και επιβεβαιωμένες διαπραγματεύσεις για τον Μαξίμοβιτς. Προσωπικά δεν βλέπω πως η υπάρχουσα κατάσταση είναι τόσο "εκτός πλάνου" όσο υποδηλώνει το ύφος των σχολίων σας.
Συνεπώς έχουμε μια υπόσχεση από τον Γ. Σαββίδη για 6-7 μεταγραφές που θα αναβαθμίσουν την ομάδα ποιοτικά σε σχέση με πέρσι και θα καλύψουν τις όποιες αποχωρήσεις
Και στα πλαίσια αυτά μέχρι τώρα έχουν έρθει
Εκονγκ
Μπαμπά
Σαμάτα
Αζντόεβ
Κεντζιόρα (σαν αντί-Καργας)
5 διεθνείς ποδοσφαιριστές που όλοι τους έχουν παραστάσεις σε επίπεδο υψηλότερο από αυτό που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον ΠΑΟΚ (Τσάμπιονς Λιγκ, Τοπ 5 πρωταθλήματα)
Επίσης η ομάδα φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαξίμοβιτς (διεθνής Σέρβος, βασικός στην Πριμέρα) και τα ρεπορτάζ λένε ότι θα κινηθούμε και για εξτρέμ χωρίς να έχει βγει κάποιο όνομα σε προχωρημένες επαφές.
Αυτό εγώ το βλέπω σαν εκπλήρωση του πλάνου κατά 75% μέχρι σήμερα. Προφανώς άμα ναυαγήσει του Μαξίμοβιτς και δεν έρθει κάποιος άλλος ή έρθει κάποιος πολύ χαμηλότερου επιπέδου και δεν έρθει και ένας ακόμα μεσοεπιθετικός θα γράψουμε ότι δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις
rainmakerΤο έχουμε πει πολλές φορές.
Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών ώστε να κρίνουμε συνολικά τόσο την προσπάθεια όσο και το αποτέλεσμα.
Μέχρι τότε ότι κι αν πούμε, θα εκτεθουμε. Είτε θετικό είτε αρνητικο
Σουριναμέζος@kritikos44
Μια ερώτηση, πέρσι η πεντάδα στα χαφ ήταν η εξής:
1. Douglas
2. Dantas
3. Schwab
4. Filipe
5. Kurtic (ανενεργός)
Η φετινή πιθανότατα θα είναι η εξής:
1. Maksimovic
2. Ozdoev
3. Schwab
4. Τσιγγάρας
5. Filipe
Ποια πεντάδα θεωρείς ποιοτικότερη?
Τώρα αν δεν έρθει ο Σέρβος και η εναλλακτική είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου τότε ναι να το συζητήσουμε
gikaΣυγγνώμη αλλά όλο το επιχείρημα σου είναι γύρω από τον Μαξίμοβιτς αλλά αν πας σήμερα στην προπόνηση θα δεις τον Βρακα στη θέση του.
Για εμένα τα δεδομένα είναι τα εξής:
Αν ο ΠΑΟΚ είχε φέρει Οζντοεφ και Μαξίμοβιτς και ένα ποιοτικό εξτρέμ πριν ένα μήνα, θα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να μπει Ευρώπη. Αν έμπαινε θα έβγαζε τα λεφτά του. Αν όχι θα έμπαινε μέσα 3-4 εκατομμύρια.
Για εμένα εκεί έρχεται ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος.
Δεν τον θέλω να κου φέρνει πανάκριβους παίκτες. Τον θέλω για μαξιλαράκι. Αν ένα στοίχημα δεν αποδώσει φέτος, να βάλει αυτός τα 3-4 εκατομμύρια αντί να θυσιάσουμε άλλες 2-3 χρονιές.
Το να παίρνουμε παίκτες αν μπούμε Ευρώπη το κάναμε και προ Ιβαν.
Με Ιβαν ηλπιζα στο να παίρνουμε παίκτες για να μπούμε Ευρώπη.
Ρευστότητα και μαξιλαράκι ασφαλείας. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του από την πρώτη μέρα.
Ούτε τις σπατάλες με Μπερμπάτοφ ούτε τις γυφτιές που γίνονται για 50 και 100 χιλιάρικα.