sourmenetesadmanΚαταρχάς τα 2 χαφ έγιναν 1 ξαφνικά; Δευτερον, δεν είναι ο Ολιβέιρα box to box; Δεν πατάει περιοχή και δεν βοηθέαει τους επιθετικούς; Και τα κάνει ο Οζντόεφ αυτα; 67 γκολ έχει ο Ολιβέιρα και 27 ο Ρώσος. Η χειρότερη επιλογή απ' όσους έχουν ακουστεί ως τώρα, και γίνεται τρομερή προσπάθεια εδώ μέσα να βγει ο καλύτερος επειδή έχετε καταλάβει ότι είναι ο πιο εφικτός στόχος.
Καταρχάς γιατί παίρνεις ως δεδομένο το ρεπορτάζ;;
Πόσες φορές έπεσε μέσα το ρεπορτάζ;;
Ποια προσπάθεια αδελφέ;
Δηλαδη συστηματικά κάνουμε κάτι για ποιο λόγο;;
Για να φανούμε καλοί σε ποιον;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχικά σ' ευχαριστώ που μου απυθύνεσαι με ευγένια και πολιτισμένα, γιατί δυστυχώς δεν είναι δεδομένο εδώ μέσα. Και γι' αυτό κιόλας σου απαντάω.
Δεύτερον, παραδέχομαι ότι όπως το διατύπωσα είναι λάθος και παρεξηγησιμο. Δεν πιστεύω ότι κάποιος εδώ μέσα κάνει κάτι συστηματικά, ή ότι είναι στημένος. Γι' αυτό και ζητάω συγγνώμη από τον delos15 αν παρεξηγήθηκε. Αυτό που πιστεύω ότι ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, το τονιζω αυτό, οι οπαδοί τείνουν ωραιοποιούν ή αντίστοιχα απαξιώνουν παίκτες, με βάση το αν είναι κοντά στην ομάδα , ή αν αποχωρεί κάποιος από την ομάδα κλπ. Και πιστεύω ότι το κάνουν όχι από δόλο, αλλά γιατί θέλουν να πιστεψουν ότι η ομάδα κάνει την καλύτερη επιλογή πάντα.
Ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι ποτέ σχεδόν δεν υπάρχουν αγωνιστικά κριτήρια που στηρίζονται αυτές οι απόψεις. Δηλαδή διαβάζω "μου κάνει κλικ", "έχω καλό προαίσθημα" κλπ, ενώ εγώ όταν ρωτήθηκα εξήγησα ποδοσφαιρικά γιατί πιστεύω ότι ο Οζντόεφ δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Ή διαβάζω συγκρίσεις παικτών που σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν, όπως ότι ο Οζντόεφ είναι box to box και βοηθάει στο σκοράρισμα και όχι ο Ολιβέιρα (άσχετα αν δεν είναι στόχος του ΠΑΟΚ, μιλάμε πάλι για κάτι που αντικειμενικά δεν ισχύει). Πώς να το πω, το λέμε για να το πιστέψουμε.
Οπότε, όχι κανείς δεν πιστεύω ότι είναι στημένος, το ξεναλέω για να είμαι ξεκάθαρος με αυτός.