icueΤοτε θα φανε δικαιολογημενο κραξιμο απο ολους.
Τότε θα είναι παρά πολύ ΑΡΓΑ!!

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

icueΤοτε θα φανε δικαιολογημενο κραξιμο απο ολους.

ΑποστόληςΑΣτα χαφ είμασταν πολύ κοντά σε δύο παίκτες εδώ και μία εβδομάδα.
DimitrisouΈφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..
van rooyΠόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?
van rooyΠόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?
Η μαγκιά είναι να τους κρατάς εδω επειδή γουστάρουν...περιβάλλον ...φιλοδοξίες ομαδικές...ατομικές...
Αν δηλαδή αύριο έρθει ο κοτάρσκι ...μεθαύριο...ο νάρευ...αντιμεθαύριο...ο ζίφκο και πουν φέραμε πρόταση θέλουμε να φύγουμε... η ομάδα θα πρέπει να τους πουλήσει...επειδή αυτό θέλουν οι παίκτες...?
Εμεις παρακαλάμε γονατιστοί μήνες τον ελεύθερο τζιονβίνγκο....περιμένουμε και κρεμόμαστε απο τα χείλη μιας ομάδας αν θα αφήσει τον κάθε παίκτη που ενδιαφερόμαστε ελεύθερο...και συνήθως δεν τον αφήνουν....όμως εμεις...έλα ρε ίνγκασσόν τι θες παλικάρι μου? Δανία? ναι ότι θες εσυ....
Η προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι στην ομάδα μας τα ασημικά πωλούνται άμεσα και γρήγορα θα έλεγα ότι οι τεχνικοί μας δντες περισσότερο μοιάζουν με μάνατζερ παικτών που προασπίζονται τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών ...
astralvan rooyΠόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?
Κουρμπέλης, Παπασταθόπουλοs
DimitrisouΈφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..