Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 21 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 21 ώρ.

Mattias_g4O μπαμπά είναι παιχταρα και θα γίνει ο μπαμπάς των γαυρων... Καλώς ήρθες παιχταρά μου...
renegadeέτσι μόνο για να δούμε λίγο σε τι κατάσταση ειναι ο Μπαμπα
[dailymotion]x8m8lwu[/dailymotion]

Sunrise99Εγώ δεν αποκλείω σε κάποια ματς να παίζουν και οι δύο , Μπαμπα πίσω και Ράφα μπροστά του. Το θυμάμαι που το είχε κάνει και απο δεξιά νομίζω με τον Τέιλορ.
mbisono Πετρωκτός είπε για Βιειρινια 200 χιλ. Να μην χαλασει μονο καμια μεταγραφη πχ για χαφ για τόσα.
Λογικα ο Βιειρι δεν προκειται να παιξει κανενα ματς ως πλαγιος, μονο σε 352 θα μπορουσε, αλλα ο Λου δεν το παιζει αυτο
PoccoPicanteΜακάρι Ntcham δεν είχαμε σχεδόν ποτέ παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά
gpapΚανίς είναι αριστεροπόδαρος αλλά στας Σέρρας έπαιζε είτε κεντρικός είτε δεξί εξτρέμ που έκλεινε διαγώνια για να σουτάρει με το καλό (αριστερό) ποδάρι
obanebaneΠρέπει να ντρέπεστε όσοι πιάνετε στο στόμα σας αρνητικά τον Βιερινια.