Unpsofable78rainmakerΠειράζει που δε μου αρέσει ούτε ο γκαμπιαντινι ούτε ο πιάτσα;
Το έχω ξαναγράψει ε;
Ε Μπαν και σε μένα λοιπόν
Εγώ πάλι τους θέλω και τους 2.Τον Γκαμπιαντινι γιατί αν έρθει πιστεύω θα είναι ίσως ο πιο τεχνίτης φορ που έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Οκ, ήρθε και ο Μπερμπατοφ αλλά στα 35 και ενώ είχε σκαρί πολύ πιο βαρύ,ενω παρά το ότι ήταν τεχνίτης, το βρωμοποδαρο που έχει ο Ιταλός δεν συγκρίνεται. Επαναλαμβάνω σκοράρει και με φάουλ αλλά γενικά και από οποιαδήποτε θέση έξω από την περιοχή. Πόσο μας έχει λείψει αυτό;
Ο Πιάτσα πάλι μπορεί να έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του,είναι όντως στοίχημα αλλά είναι σε άριστη ηλικία (28)και ψάχνει τρόπο να αναγεννηθεί. Η ποιότητα που έβγαζε πριν τον σοβαρό τραυματισμό, ήταν τέτοια που αξίζει να ρισκάρουμε. Πραγματικά αν τυχόν μας βγει παίζει και να μην μπορέσουμε να τον κρατήσουμε πάνω από 1-2 χρόνια. Εννοείται ότι πριν μερικά χρόνια ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα μιλούσαμε για τον παίκτη.
Από μένα μακάρι και για τους 2, όπως και για το χαφ από Ιταλία. Αντε να πάρει η Τούμπα άρωμα καμπιονάτο την τρέλα μου μέσα.
Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Ο Γκαμπια, όντως το ξανάγραψα, είναι αναμφισβήτητα πάρα πολύ καλός παίκτης. Τεχνική, απίστευτο σουτ κλπ.
Αλλά δε καταλαβαίνω τι ρόλο θα έχει. Θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού; Δεν θα παίζει με πλάτη το φορ μας; Δυσκολο το βλέπω..
Ο άλλος, πιο πολύ με κενό γράμμα μου μοιάζει. ΘΑ γινότΑΝ κάτι, δεν έγινε ποτέ, πιστεύω τζάμπα τα εκατομμύρια θα χάσουμε...
Μακάρι ΑΝ έρθουν να πέφτω έξω