Milesprijio2Ριαν_ΚαπαγιαννιδηςΡε σύ Αντρέα, μηδενίζεται το κοντέρ κάθε Ιούνιο και ξαναδουλεύουμε τους αυτοματισμούς από την αρχή? Η 11αδα μας είχε 2 καινούριους παίκτες, και οι δυο στην άμυνα. Τι μας λες επομένως για αδυναμία να παρουσιάσουμε αυτοματισμούς επειδή είναι νωρίς. Να χανόταν ο Μπάμπα στα όβερλαπ να σου πω ότι έχεις δίκιο. Μπροστά που όλοι ήταν και πέρσι γιατί έπαιζαν σα να μην ξέρουν ο ένας το όνομα του άλλου? Δηλαδή λέτε για υπερβολές στην κριτική, αλλά μήπως η υποστήριξη να γίνεται λίγο πιο προσγειωμένα?
Επίσης οι ίδιοι που λένε δοκάρι και μέσα καλός, δοκάρι κι έξω κακός, λένε σήμερα ότι περάσαμε, άρα τι ασκούμε κριτική. Αν σας εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα οκ, να το συζητήσουμε, αλλά το "κερδίσαμε άρα όλα καλά" δεν ξέρω, ακούγεται τελείως παράλογο σε μένα τουλάχιστον.
Ποδοσφαιρικά μιλώντας, αυτό είναι ότι αντικειμενικότερο και ουσιοδέστερο δεν έχει απαντηθεί σ αυτό το τόπικ!
Χθες επίσης έκανε ποδοσφαιρικά εγκλήματα, με τον τρόπο που κατέβασε την ομάδα και είχε την τύχη να πέσει πάνω σε έναν αντίπαλο, με κάποιους παίχτες εθισμένους στην αυτοκτονία, που μας έκαναν δώρο την πρόκριση!!
Οποιοσδήποτε κανονικός προπονητής είχε στο ρόστερ του τουλάχιστον 4-5 παίχτες της ποιότητας αυτών που μας ζητάνε ήδη καλές Ευρωπαϊκές ομάδες, με πάνω από 5 εκατομμύρια κι έναν Τάισον (ακόμα και στα 36 του) και μάλιστα για έναν ολόκληρο χρόνο, η ομάδα του τέτοιες ομαδίτσες θα τις περνούσε με "σκούπα", μέσα και έξω!!!
Αυτή είναι η δική μου γνώμη, σεβόμενος όλες τις υπόλοιπες και δίχως να μπαίνω σε ανούσιες αντιπαραθέσεις!
Βάλε βρε και μια τελεία και παύλα να σε αναγνωρίσουμε, να ξέρουμε ότι δεν έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου!
Ορίστε;
Μια σημαντική λεπτομέρεια, που έχω παρατηρήσει κι έχει να κάνει με τις (παλιές πλέον, αφού έχουν περάσει ήδη τρία ολόκληρα χρόνια) επιτυχίες του προπονητή μας, θεωρώ ότι είναι και η παρουσία κι αυτού στο team του:
https://www.transfermarkt.com/diego-longo/profil/trainer/52073/sort/punkteprospiel
Ο οποίος, μετά από μία ολιγόμηνη προσπάθεια να αναλάβει, ως πρώτος προπονητής (σε ομάδα της Αλβανίας, αν θυμάμαι σωστά), μετά βρέθηκε στο team του μπαμπά Λουτσέσκου και σήμερα πάει για πρώτος σε κάποια Τέουτα!
Όποιος "ξεχωρίσει" τα στατιστικά του Λουτσέσκου, πριν τις 30 Ιουνίου 2020 και μετά από τότε, το βλέπει καθαρά!