Η μια θεωρία λέει ότι κρατάς τα ατού για το τέλος που θα είναι οι αντίπαλοι ψόφιοι, αν είναι χαμηλότερης δυναμικότητας και μπορείς να τους υπερκεράσεις σε δυνάμεις και ενέργεια. Προσωπικά αυτές τις ομάδες θέλω ο ΠΑΟΚ να τις σκουπίζει με άζαξ και πανί, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ του Τούντορ, πχ. Πάρε 5 εσύ, πάρε 4 εσύ και πάμε στους ομίλους. Δεν ξέρω τι έργο είδε ο Λουτσέσκου με μοναδικό επιθετικό τον Μπράντον με 120 από τα 180 λεπτά αγωνιστικού χρόνου κόντρα σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι ακόμα και με ανέτοιμο Σαμμάτα θα ήταν αρκετό να χεστούν επάνω τους και να βάλουν και 4 αυτογκόλ.
Αν πραγματικά φύγει αυτή την στιγμή ο Αουγκούστο, η ομάδα κόβεται στα 2. Είναι ο μοναδικός κανονικός ποδοσφαιριστής που έχουμε στα χαφ. Ο Ζβάμπ είναι μεγάλος και λίγος και ο Τσιγγάρας είναι αντιβιτόλο ή καλύτερα Βιτόλο 2.0
Εντάξει πάντα τον ΠΑΟΚ παρακολουθώ και πάντα θα το κάνω, το σημερινό παιχνίδι θα ήθελα να το κρατήσω σε αρχείο, όπως το ΠΑΟΚ Ατλέτικο 3-3, νομίζω ότι ήταν ένα θεοπάλαβο παιχνίδι, τι ωραία που μπορούμε και τα απολαμβάνουμε τέτοια πράγματα, όλα τα είδαμε, χούλιγκαν με πλαστικά ποτήρια και μπαλόνια, ωραία γκολ, ωραία αυτογκολ, κόκκινες κίτρινες, ποτίσματα, τα πάντα όλα.