rainmakerΕίναι σοβαρή ομάδα ο Άγιαξ;
Δε νομίζω ότι είναι στα καλύτερά του και είναι γνωστό πως είναι ρολερκοστερ, μια ομαδάρα μια χωριό λόγω συχνών πωλήσεων
Ισχυει οτι δεν ειναι καλα ο Αγιαξ

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08rainmakerΕίναι σοβαρή ομάδα ο Άγιαξ;
Δε νομίζω ότι είναι στα καλύτερά του και είναι γνωστό πως είναι ρολερκοστερ, μια ομαδάρα μια χωριό λόγω συχνών πωλήσεων
gika- Οι Αγγλικές ομάδες και γενικότερα οι Άγγλοι την σνομπάρουν πολύ την Ευρώπη, ειδικά όταν δεν πρόκειται για Champions League.

gika- Οι Αγγλικές ομάδες και γενικότερα οι Άγγλοι την σνομπάρουν πολύ την Ευρώπη, ειδικά όταν δεν πρόκειται για Champions League.
gika- Ο Άγιαξ έχει καταντήσει να έχει Ακπομ για φορ, και χθες δεν βλέπονταν.
gika- Η Μαρσειγ που έχει ούτως η άλλως καλές σχέσεις με ΑΕΚ, έχει καταφέρει να αποκλειστεί από τον βαζελο φέτος.
Napoli4Ειδικά οι μικρές αγγλικές, κάθε άλλο παρά σνομπαρουν την Ευρώπη τα τελευταια χρόνια...ίσα ίσα έχουν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να πάνε μέσω αυτού στο τσου Λου, παρά μέσω του πρωταθλήματος τους...
paokarakisnunies4Πεφτει ατελειωτο κλαμα στα του χαρτιου...
Αντε να σας δω καμαρια μου να παιζετε Πεμπτες με τετοιες ομαδες μεσα εξω και 2,5 μερες μετα πρωταθλημα
Αντε να σας δω..
Ραζβαν....ξερεις![]()
Ουτε θα καταλαβουν απο που τους ηρθε
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΕΧ - ΠΑΟΚ