Είναι αυτός που υποπτεύομαι;
Πόσο ***** ρε γμτ...
Επεξεργάστηκε.
Mod Team

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.MSc in FootballΑν επιτρέπεται, ως καινούριος στο forum, να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, όπως καταλαβαίνω πως θεωρείται όποιος τολμάει να ασκεί κριτική στον Ιβάν Σαββίδη. Ελπίζω να μη φάω μπαν ή πέσιμο πραιτοριανών.αλλά να ξεκινήσουμε έναν δημιουργικό διάλογο.
Με την ίδια λογική ,πέρυσι που δεν έγιναν μεταγραφές αξίας κατά παραδοχή της ίδιας της διοίκησης στο τέλος της χρονιάς , όσοι υπερασπίζονταν τον Σαββίδη και το φθηνό project ήταν ρόμπες ξεκουμπωτες και δε θυμάμαι να ζήτησε κανείς συγγνώμη.
Δεν καταλαβαίνω γιατί διχαζετε τους ΠΑΟΚτσήδες. Πολλοί βλέπουν τον Σαββίδη ως θεότητα επί γης και αρνούνται να ασκήσουν οποιαδήποτε κριτική όπως και ένας χριστιανός ή μωαμεθανός δε θα ασκήσει κριτική στον Χριστό ή τον Μωάμεθ.
Άλλοι είναι πιο ρεαλιστές και δεν πιστεύουν πως οποιοσδήποτε είναι υπεράνω κριτικής και αγωνιούν για την ομάδα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δαιμονοποιούνται οι απόψεις του οποιοδήποτε. Προσωπικά θέλω να διαβάζω κριτική εδώ μέσα και είναι τα ποστ που με ενδιαφερον περισσότερο. Αν θέλω διαρκές λιβάνισμα του Ιβάν, μπαίνω στο SDNA.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν το δημοσιεύσετε.
MSc in FootballΔεν καταλαβαίνω γιατί διχαζετε τους ΠΑΟΚτσήδες. Πολλοί βλέπουν τον Σαββίδη ως θεότητα επί γης και αρνούνται να ασκήσουν οποιαδήποτε κριτική όπως και ένας χριστιανός ή μωαμεθανός δε θα ασκήσει κριτική στον Χριστό ή τον Μωάμεθ.
Άλλοι είναι πιο ρεαλιστές και δεν πιστεύουν πως οποιοσδήποτε είναι υπεράνω κριτικής και αγωνιούν για την ομάδα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δαιμονοποιούνται οι απόψεις του οποιοδήποτε. Προσωπικά θέλω να διαβάζω κριτική εδώ μέσα και είναι τα ποστ που με ενδιαφερον περισσότερο. Αν θέλω διαρκές λιβάνισμα του Ιβάν, μπαίνω στο SDNA.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν το δημοσιεύσετε.

gikaΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το πουθενά τα site ξεκίνησαν να μιλάνε για τον Σαββιδη που δίνει το σύνθημα και είναι εδώ κτλ. Δηλαδή τι άλλαξε από χθες; Ύποπτα δημοσιεύματα σαν αυτά του mega που έλεγε ότι οι ΠΑΟΚτσηδες πάνε αεροδρόμιο και απαιτούν πρωτάθλημα.
gikaΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το πουθενά τα site ξεκίνησαν να μιλάνε για τον Σαββιδη που δίνει το σύνθημα και είναι εδώ κτλ. Δηλαδή τι άλλαξε από χθες; Ύποπτα δημοσιεύματα σαν αυτά του mega που έλεγε ότι οι ΠΑΟΚτσηδες πάνε αεροδρόμιο και απαιτούν πρωτάθλημα.