Καταρχας μπράβο στην ΑΕΚ για το νεο τους γήπεδο. Χαρα μεγάλη αν σκεφτούμε ότι "ξενιτεύτηκαν" επί δεκαετίες στο ΟΑΚΑ και σε λοιπά γήπεδα με ένα τρόπο σκανδαλώδης, με την αλλαγή της επιλογης της έδρας για τους Ολυμπιακούς (άλλο σκάνδαλο της νεώτερης ιστορίας της Ελλαδας) την τελευταία ειδικά στιγμή.
Από εκεί και πέρα, ποσός με ενδαιφέρει, πραγματικά. Το θεωρώ ένα σύγχρονο γήπεδο μεν αλλα μέτριων προδιαγραφών δε... και μακάρι εμείς ως ΠΑΟΚ να χτίσουμε κάτι πολύ ανώτερο αν και είναι ένα ερωτηματικό το πόσο μας αξίζει...
Για την εν γενει συμπεριφορά μας, τα ντου και τα επεισόδια μας, το σεβασμό που δείχνουμε ως οπαδοί κυρίως στην ομάδα μας είναι ενα σημαντικό θέμα προβληματισμού...
Αυτό όμως που πραγματικά με εκνευρίζει συνΠΑΟΚτσήδες είναι η προβολή από μμε, site αθλτικά, τα social media τους κοκ...
Είμαι 100% βέβαιος ότι αν στη θεση της ΑΕΚ είμασταν εμείς η αντίστοιχη προβολή θα ήταν μόλις στο 10% και δεν υπερβάλλω καθόλου.
Ακόμη και να ήταν 10 φορές καλυτερο το γήοεδο μας, 10 φορές πιο φαντασμογορική, πιο οργανωμένη η βραδυα κοκ ξέρουμε το τι αντιμετώπιση θα εχιαμε. Βλεπω πχ gazzeta, ενα site συνώνυμο με ότι πιο αντι-ΠΑΟΚ υπάρχει, με μανδύα και καλά του "ουδέτερου" site και με πιάνουν τα γέλια... Το ίδιο ισχυει και με άλλα κωλο site της Αττικης.
Σίγουρα αν είμασταν εμείς στη θέση της ΑΕΚ μετά βίας να είχαμε έστω και το 10% των ποστ που ανεβαίνουν, και φυσικά με κανενα αντίστοιχο πάθος ή ανάδειξη.
Αυτό που γραφω δεν είναι ούτε ζ'ηλια, ούτε φθόνος όυτε τίποτα. Ξέρω πως ενεργούν τα συγκεκριμενα site εδω και χρονια για οτιδήποτε αφορα την ομαδα μας, και το τι πόλεμο μας κάνουν. Απλως το επισημάνω γιατί ο ρόλος της επικοινωνίας είναι πολύ δυαντός και σημαντικός και απλώς το αναφέρω με πίκρα μα κυρίως γιατί ξέρω το πόσο πολεμο ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ μας κάνουν.
Ευχομαι στους οπαδους της ΑΕΚ να χαρούν το νέο τους γήπεδο αλλά αυτο που εύχομαι είναι να δουμε και εμείς μια Νεα Τουμπάρα 40χιλ μινιμουν και ο Ιβαν να μας χαρίσει ακόμη ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα, δλδ ένα νέο στάδιο υψηλών προδιαγραφών μοναδικό στην Ελλαδα!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ