PsarasJohnDagΣυνεχίζεις να ασχολείσαι με το δέντρο καθώς προφανώς δεν θες να ασχοληθείς με το δάσος.
Έχεις φάει σκάλωμα με μια αποστροφή του λόγου μου καθώς προφανώς δεν εννοώ ότι θα εισβάλω στα γραφεία της Τούμπας με μπαζουκα.
Εν πάση περιπτώσει, στην ουσία του θέματος.
Ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος τυγχάνει να ειναι και ο πιο πετυχημένος στην ιστορία της, ζητάει εδώ και 2 μαμημενα χρόνια ένα παικτη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και συγκεκριμένης ποιότητας.
Αυτός ο παίχτης πρέπει να ρθει άμεσα. Όχι σήμερα, ούτε αύριο.
Χθες.
Μέχρι, λοιπόν, να ρθει για μένα αυτό το θέμα είναι υψίστης σημασίας και θα μιλώ καθημερινά γι' αυτό (εδώ κολλάει η υπομονή τέλος).
Πείτε με γκρινιάρη, πείτε με ότι δημιουργώ κλίμα, παίξτε ότι mind game γουστάρετε.
Φέρτε στον προπονητή τον παίχτη που ζητάει.
Όλα τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστω για την διευκρινιση. Συνεχισα γιατι το "υπομονη τελος" ενέχει απειλή. Δυστυχως ή ευτυχως προσβαση στο φορουμ εχουν μελη και μη. Εσυ εννοεις το "θα μιλώ καθημερινά γι' αυτό" αλλος θα το εκλαβει ως σημα για μπαχαλα. Η ευαισθησια μου πηγαζει απο το γεγονος οτι 30 καθυστερημενοι προχθες φωναζαν στο γηπεδο "O ΠΑΟΚ θελει προεδρο με @@".
Στα του δασους τωρα. Δεν εισαι γκρινιαρης. Τον παικτη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και συγκεκριμένης ποιότητας τον θελουμε ολοι (οπαδοι, προπονητης, ΤΔ). Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν βρισκουμε αυτον τον παικτη με τα λεφτα που διαθετουμε. Λυση σε αυτο, δυστυχως δεν υπαρχει. Εκτος και εαν ο Ιβαν αποφασισει να ξοδεψει ακομα περισσοτερα.
Το να μπριζωνομαστε με τις μεταγραφες του δουλη, το θεωρω απαραδεκτο. Ειδικα οταν ξερουμε τι ρολο βαραει. Μια ζωη το τρωμε το τυρακι.
Χαίρομαι που συνεννοηθηκαμε και μάλιστα συμφωνώ με αρκετά από όσα λες.
Το ρεζουμέ για μένα είναι το εξής:
Πρέπει να γίνει μια δυνατή κίνηση ώστε να ικανοποιηθεί ο προπονητής ακόμα και αν αυτή απαιτεί υπέρβαση από την πλευρά του Ιβαν.
Εγω εκεί καταλήγω.
Βεβαια και το μαχαίρι και το καρπούζι τα κρατάει στα χέρια του ο Πρόεδρος.
Δεν πρόκειται να "πάρουμε τα όπλα" αν δεν γίνει.
Εμείς εκεί θα είμαστε και θα στηρίζουμε.
Το σωστό και πρέπον ωστόσο πρέπει να λέγεται.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk