δεν ξερει ρε ο μποτο τα παιδια εδω καναν σκαουτ σοβαρο οχι αστεια...ειδαν το βιογραφικο των παικτων στον τρανσφερ

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
δεν ξερει ρε ο μποτο τα παιδια εδω καναν σκαουτ σοβαρο οχι αστεια...ειδαν το βιογραφικο των παικτων στον τρανσφερ

sourmenetesjibbieπαντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.Για ετοίμασε πράμα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

joshuaΕχουμε βαλει καποιου ειδους στοιχημα να μην παρουμε παικτη με κατι αξιολογο στο βιογραφικο; 28χρονος που εχει περάσει ολη τη καριέρα σε β γερμανιας;
jibbiesourmenetesjibbieπαντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.Για ετοίμασε πράμα...
θα ρθει η το βρωμισαν επειδη χαλασε;
janellsisBlackchaos υπάρχει μόνο στο μυαλό σου φίλε...
jibbieNortejibbie μεχρι στιγμης πως σου φαινονται οι επιλογες του μποτο με βαση και τα analytics?
καλη ερωτηση αλλα προτιμω να σου απαντησω στο τελος.
σε οτι αφορα τον Narey απο μενα ειναι ναι

jibbieΔεν ξέρω κάτι παραπάνω.sourmenetesjibbieπαντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.Για ετοίμασε πράμα...
fytilasσουρμενετες παρτο χαμπαρι εχουμε θεμα ποιοτητας, αυτο το ξερει και ο λουτσεσκου για αυτο μας εφερε και τον μιτριτα που ειναι παιχτης εκτος λογικης λουτσεσκου περι τιμιου εργατη...Προφανώς είχες θέμα ποιότητας.
jibbieΊσως δεν βρωμισε κι απ έξω..sourmenetesjibbieπαντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.Για ετοίμασε πράμα...