kataramenos5Να προλαβουμε μη μας τον κλεψει ο ρουλης

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

kataramenos5Να προλαβουμε μη μας τον κλεψει ο ρουλης

nunies4Θα μας τον πεθάνετε τον Ραζβαν....
Πάει το balance περίπατο....

Andrew RΝα συμπληρώσω κι εγώ στο έξοχο ποσταρισμα του φίλου Σουριναμεζου ότι η πρώτη μεταγραφή μας ξένου ποδοσφαιριστη στην πολύ πολύ μακρινή δεκαετια του είκοσι ( σχεδόν εκατό χρόνια πίσω ήταν ο Γάλλο Εβραίος παστέλωτης κι τιμωρός του ασεβους Άρη Ραιμον Εττιεν!! ( Αν βρω χρόνο θα ανεβάσω μερικές απίστευτες λεπτομέρειες από την μεταγραφή του παικταρα στην ομάδα μας , που είναι για μυθιστόρημα)

gpapαυτός ο Ράφα Σοάρες, που είναι από προχθές στην Θεσσαλονίκη,
έκλεισε τελικά;
Υπήρξε κάποια ανακοίνωση;
obanebaneΕμένα μου θυμίζει λίγο αυτόν της Τρίπολης που είχε πάει στον γαύρο, Ζαιρί νομίζω τον έλεγαν.
Φόραγε μια κορδέλα στο κεφάλι.
maceioAυτη τη στιγμη εχουμε 16 ξενους συν ενα τερματοφυλακα (που θα παρουμε ενα ξενο σιγουρα ) 17 , αν δεν υπολογισουμε τους 5 που δεν εχουν ανανεωσει ( αν μετρησουμε τον βιειρινια 18) που σημαινει οτι σημαντικο ρολο θα παιξουν οι αποχωρησεις . Καθε ξενος παικτης που θα ερχεται πρεπει να αντιστοιχει και σε μια αποχωρηση ξενου, διαφορετικα καποιος θα μενει εκτος Ευρωπης καθε φορα που θα ερχεται ενας ....Συνεπως οι αποχωρησεις και κυριως οι πωλησεις θα παιξουν πολυ σημαντικο ρολο για τις μεταγραφες
αρχες Ιουνιου και ειναι σαν Ιουλιος και η θερμοκρασια και η μεταγραφολογια...τι θα κανουμε στις διακοπες ????

boogeyman77obanebaneΕμένα μου θυμίζει λίγο αυτόν της Τρίπολης που είχε πάει στον γαύρο, Ζαιρί νομίζω τον έλεγαν.
Φόραγε μια κορδέλα στο κεφάλι.
Εμένα πάλι το δικό μας το αρρωστάκι τον Sabri που είχε κάνει γιο γιο την Benfica και μας τον πήραν μετά από λίγο
DemirΓια 10 αρι δεν ακούγεται τίποτα απόλυτως και σε συνδυασμό με την έλευση κουαλιατα κ ρικαρντο με ζώνουν τα φίδια !
Ποιος να είναι ρε ο εξτρέμ που είμαστε κοντά , ένα μήνα τώρα ..;