nunies4invincibleΚαταρχήν μείνανε 10 εργάσιμες (2 εβδομάδες) μέχρι να συμπληρωθεί το 90% των μεταγραφών του ΠΑΟΚ.
Μιλάμε για άλλες 5-6 κινήσεις . Ο Μπότο είπε ότι θα προλάβει να τις κλείσει.
Κοντός ψαλμός . Μαθηματικά θα πρέπει μέρα παρα μέρα να κλείνει ένας παίχτης εκτός αν του κλείσει όλους τελευταία στιγμή. Η Λογική λέει ότι σε 2 βδομάδες θα ξέρουμε το 90% των μεταγραφών και από εκεί και πέρα αν πουληθεί κάποιος κτλ βλέπουμε.
Τι να μου πεις και τι να σου πω σε πμ κτλ και ιστορίες για αγρίους. Ρίχνεις ότι όνομα ξέρεις και όπου κάτσει η μπίλια τώρα που γυρνάει ποντάρετε. Μετά αν τα πείτε δεν μετράει.
Ετσιιιιιιι η μεταγραφικη περιοδος ειναι για αρχοντους και για πριγκηπες.....

Φιλέ παλιά ο κόσμος πήγαινε στο αεροδρόμιο το γέμιζε και ας μην τον ήξερε τον παίχτη. Θυμάμαι πολύ καλτ στιγμές στο αεροδρόμιο με τον Μουσλιμοβιτς να τον παίρνουν το καπέλο και να τον βάζουν ένα ΠΑΟΚτσιδικο να τρέχει να βρει το αμάξι και να μην το βρίσκει, τον Βιτόλο να προσπαθεί κάποιος να τον βάλει να πιεί ρετσίνα, εδώ πήγαμε αεροδρόμιο και για παίκτες που δεν ακούμπησαν, τον άλλο τον Ουρουγουανό το σεντερ μπακ τον πορτιέρη από Ιταλία , πήγαμε αεροδρόμιο και για αυτόν, που μετά στην Λάρισα έδειρε κάτι Λαρισαίους που πήγαν να πουλήσουν ψευτομαγκιές. Είχε γεμίσει η Τούμπα όλη σε πρώτη προπόνηση μονο και μόνο για να τους δούμε να τρέχουν. Μετά ο κόσμος κακόμαθε πείρε πρωταθλήματα και κύπελλα μπόλικα και κακόμαθε. Εντάξει με Μπερμπάτοφ έγινε χαμός. Βέβαια είχαμε και αρκετά φιάσκα όχι με παίχτες που ήρθαν και δεν υπέγραψαν και φύγανε και φυσικά μετά τον Βιτόλο και τον Κοντρερας που πήγαν μετά στο ΠΟΚ ο κόσμος έπαψε πλέον να δένεται τόσο με παίχτες... Τους βλέπει εντελώς επαγγελματίες. Ειδικά μετά από αυτά που έκανε ο Βαρέλα.
By the way την μεγαλύτερη γλυψιματική μπούρδα που έχω ακούσει για τον Λημνιό στο ΟΠΕΝ όταν έπαιζε σε εμάς την είχε πει ο Σπυρόπουλος που τον έχω σε εκτίμηση αλλά τέτοιο γλύψιμο για παίχτη του ΠΑΟΚ στο ΟΠΕΝ δεν ξανά άκουσα είπε: '' O Λημνιός είναι γκαρμπόν ίδιος παίχτης μοιάζει σαν τον Ignacio Scocco '' ! Τρατζικ!
Εγώ το μόνο που φοβάμαι γιατί τελευταία δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος χωρίς φιάσκο και θα το πω από τώρα μπας και το μάθουν εκεί στην ΠΑΕ που διαβάζουν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... έχω μία φοβία φέτος, μην γίνει κανένα φιάσκο και ξεκινήσει η προετοιμασία χωρίς τερματοφύλακα..... κανονίστε...

ολοι ξεκίνησαν από τερματοφύλακα εμείς χαρταετό....