Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

joshuapapwolfJoshua τι μας έσουρε...?
Τιποτα το ιδιαιτερο,μπορει να λεω και βλακειες.Απλα σε ενα chat στο viber που εχουν φτιαξει με τον Τοσκιτση και μερες τωρα ασχολουνται με εναν 27χρονο εξτρεμ με τον οποιο εχουμε συμφωνησει και οι συμμετεχοντες παλευουν να τον μαντεψουν,εγραψε παω μια βολτα στο paokmania να δω αν μας κραζουν που δεν λεμε το ονομα του εξτρεμ.Αυτο εγω μπορω να το εκλαβω ως κακο χιουμορ.
Η λαλακια που τους δερνει φανηκε αλλου.Ενα παλικαρι κανει σχολιο του στυλ αμαν βρε παιδια με τον εξτρεμ,καντε υπομονη και 21 Ιουνιου θα δειτε ολους τους παικτες.Απανταει τοτε ο Τσακαλεας μπραβο,σωστος.Του λες του λακαμα οτι αν δεν υπηρχαν τα αρρωστακια να τρεχουν πισω σας στα σοσιαλ να μαθουν κανα νεο ,οπως το ονομα του εξτρεμ,χαρη στο οποιο γεμιζετε σχεδον αποκλειστικα περιεχομενο για να βγαλετε κανα φραγκο,δεν θα σας ηξερε κανεις?
sourmenetesΤον παλαιμαχο;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk