Gospimood of the day...
https://youtu.be/YHNwcYisfcU
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικό!!!!!!
Γιατί να μην ακούγεται από τα μεγάφωνα της Τούμπας?
Αλεγκρο τόσο πολύ με βιολί!!! Τρέλα!!!!

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.Gospimood of the day...
https://youtu.be/YHNwcYisfcU
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nunies4Ο παίκτης έχει και Μουντιάλ και γενικά ένα καλό όνομα στην πιάτσα
Και εμένα μου κάνει λίγο περίεργο να μην προσελκύσει ομάδες έστω μικρομεσαίες από serieA
Εκτός και αν η Κάλιαρι συζητά μόνο δανεισμό ποντάροντας σε άμεση επάνοδο της στην Α κατηγορία

Shadow"Περίεργο" άρθρο στο paok24 " για Keita Balde...
"Στέργιος Αναστασιάδης
Τα δίνεις, υπογράφει!
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην “ατζέντα” του Ζοσέ Μπότο για την ενίσχυση της επίθεσης, είναι ο Κεϊτά Μπαλντέ της Κάλιαρι!
Μάλιστα, η περίπτωση του 27χρονου Σενεγαλέζου – με ισπανικό διαβατήριο – επιθετικού της Κάλιαρι, που αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης και στα “φτερά”, δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει μία σημαντική απόφαση από τον ΠΑΟΚ και δη από τον Ιβάν Σαββίδη!
Συγκεκριμένα, ο Μπαλντέ – με συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι το καλοκαίρι του 2024 – είναι μία από τις ακριβές περιπτώσεις που έχει “σταμπάρει” ο Ζοσέ Μπότο, έχοντας κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία για να τον φέρει στην Τούμπα υπό το καθεστώς του δανεισμού!
Από τη στιγμή που η Κάλιαρι δεν κατόρθωσε να παραμείνει στη Serie A, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον, καθώς το να αγωνιστεί στη Serie B δεν αποτελεί… προτεραιότητά του!
Το… λεπτό σημείο της όλης ιστορίας, έχει να κάνει με το συμβόλαιό του. Εάν ο ΠΑΟΚ καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο που έχει με την Κάλιαρι και προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, τότε ο ποδοσφαιριστής θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και παράλληλα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου!
Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να ανάψει το “πράσινο φως” ο Ιβάν Σαββίδης, σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να “μαζευτεί” οικονομικά σε ότι αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του! "
Αυτή η διατύπωση από δημοσιογράφους που ενημερώνονται και απ'την ΠΑΕ με βάζει σε σκέψεις... "πολύ αισιόδοξες σκέψεις"...
Επίσης απ'τη στιγμή που έχουμε να φεύγουν 2 εξτρεμ ( Murg, Jaba) +1 (El Kantouri) που έχουν συμβόλαιο κάποιες συμφωνίες θα πρέπει να ανακοινωθούν στο σωστό timing για να μην επηρεαστούν οι πωλήσεις/αποδεσμεύσεις...
AsimosΗ Κάλιαρι έπεσε;
Έπεσε.
Βλέπε αντίστοιχα Κουρτιτς.
kosths BXL το θεμα ειναι οτι η δικη σου δεν ειναι δικη σου ειναι οι παπαριες που λεει ενα ερπετο που εχει τρελο κομπλεξ με τον ΠΑΟΚ