Εγώ πιστεύω ότι τον μόνο που μπορεί να δεχτεί ο Λουτσεσκου είναι τον Τζιοβινκο και μάλιστα ακόμα και εκτός λίστας,μόνο για το πρωτάθλημα.
Γι'αυτό ας μην περιμένουμε άδικα,δεν πρόκειται να έρθει τώρα κάποιος.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.invincibleΕ πήγε να γίνει με τον Μπεο αλλά δεν έγινε επειδή ήθελε να δώσει πόδι σε πολλούς εκεί μέσα. Θα έπαιρνες και κάποιους από το σκαουτινκ τιμ της Τρίπολης και μαζί με χυμούς θα έκανες τώρα ομάδα που θα έτρεχε 180 λεπτά. Ποιος θα σε έπιανε. Δε ήθελε όμως . Ο Ιβαν είναι καλός άνθρωπος. Παρα είναι καλός άνθρωπος όμως για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
invincibleΘα παίξουμε φιλικό το Σάββατο στις 18:00 με την Βέροια του Δερμιτζάκη στην Βέροια! Έστειλαν έλεγξαν χλοοτάπητες τα πάντα οκ. Χαμός θα γίνει στην Βέροια. Που είσαι Βεριώτη ψυχάρα δείξε μας τον αγώνα. Θα δούμε το Σάββατο Sidcley Akomp και Μιτριτσα !
ΜπαρκαρούτσοςΜπαρκαρούτσοςΔιαρκείας 120€ για νέους κατόχους, μισή τιμή το ανέργων, υπάρχει και έκπτωση για ΑμεΑ, υπάρχει και το ΣΦίτικο στα 50 (ή 60) που παίρνετε από ΣΦ ή τη μπουτίκ στο Παλατάκι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΠΙΚ.
gpapτώρα σοβαρά και με κομμένη την πλάκα,
όλοι όσοι γράφουν και υποστηρίζουν πως ''η κριτική είναι υπερβολική, επειδή δεν έχουμε δει τους αντιπάλους μας'',
το γράφουν και το υποστηρίζουν απλά για να χρυσώσουν το χάπι, ή απλά δεν ασχολούνται γενικά με το ποδόσφαιρο και τις μεταγραφές των αντιπάλων μας;
Αφήνω στην άκρη τις μεταγραφές του ρούλη, που για εμένα έκανε τις καλύτερες αλλά κυρίως τις ουσιαστικότερες μεταγραφές, και πάμε πχ στον γαύρο.
Ο γαύρος λοιπόν, πήρε δεξί εξτρέμ τον Ρόνι Λόπεζ από Σεβίλη. Ο έως πέρσι δεξής εξτρέμ, ο Ραντέλοβιτς έφυγε δανεικός, μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει παιχνίδια όταν μπροστά του έχει τον Λόπεζ.
Αριστερό εξτρέμ πήρε τον Ονεουκούρου, Εθνική Νιγηρίας, Μονακό, Γαλατά, κτλ.
Επιθετικό πήρε τον Τουίγκο Σουάρες που τραυματίστηκε αλλά ούτως ή άλλως έρχεται από μακρά απουσία από τα γήπεδα, δεν μας ανησυχεί.
Συνεχίζουν Μασούρας (παιχταράς για εμένα) και Βρουσάι (ανερχόμενος).
Στο κέντρο πήρε Κουντέ.
Για όποιος παρακολουθεί, ο Κουντέ (Καμερούν) είναι πολύ καλός στο κέντρο, μπορεί να ηγηθεί όλου του κέντρου αν δέσει και θα μας δυσκολέψει.
Πήρε και έναν Πολωνό δεξί μπακ, παίχτη Εθνικής, δανεικό μεν, αλλά τον πήρε.
Πήρε Τερματά από το πάνω ράφι (Σεβίλη), με παραστάσεις και εμπειρίες.
Αν λοιπόν τα βάλουμε κάτω και να δεχθώ πως Κούρτιτς είναι μια μεταγραφή που θα πνίξει τον Κούντε στο κέντρο,
πάμε να δούμε τις υπόλοιπες θέσεις.
Δεξί μπακ, εμείς έχουμε Ροντρίγκο και Τέιλορ, ο γαύρος έχει τον Πολωνό διεθνή και τον περσινό Ρέαμπτσουκ που εμένα δεν μου φάνηκε κακός πέρσι.
Τερματά έχουν Βάτσλικ από Σεβίλη, έχω Πασχαλάκη.
Άμυνα έχουν Σισέ-Μπα, 25χρονους Σενεγαλέζους που παίζουν μαζί πάνω από 2 χρόνια.
Αριστερά μπακ, εκεί θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι, ο γαύρος πάλι με Ανδρούτσο θα παίζει.
Ως 10άρι, δεν θα παίζει ο Φορτούνης και θα έχουν τον παππού, ο οποίος θεωρώ πως από Καγκάβα είναι καλύτερος.
Οπότε, ναι, βλέπουμε τους αντιπάλους και προβληματιζόμαστε.
Και δεν μιλήσαμε ακόμη για ρούλη, με Καμαρά, Ιτούρμπε, τον Τσέχο Διεθνή στην άμυνα, και τους περσινούς μέσους που καταπίνουν χιλιόμετρα.
Ας μαζευτούν ορισμένοι λοιπόν.
Και εμείς ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά αντιλαμβανόμαστε την δυναμική των αντιπάλων.