GospiΝα εισαι στην μεταγραφικη μς τα περισσοτερα εσοδα απο πωλησεις ποδοσφαιριστων και να χεις κινηθει μονο σε ελευθερους και δανεικούς. το λες και προκλητικο. Και μαλιστα τη στιγμη που το ροστερ δείχνει να χει κενα και ο προπονητης ζητάει ευθεως μεταγραφες.
Αν δεν γινει εστω μια ακομη κινηση, θα μιλαμε για τρελο δουλεμα εκ μερους της ΠΑΕ και καλο θα ειναι να βγει καποιος και να μας εξηγησει που θα οφειλετει ολο αυτο το καραγκιοζιλικι.
Και οχι δεν υπαρχουν δικαιολογιες ουτε για παιχτες που δεν ερχονται στο ελληνικο πρωταθλημα, ουτε για στενα χρονικα περιθωρια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγω τους ιδιους προβληματισμους εχω.Απ την αλλη μετα τη μαρουπιαδα ισως να σκεφτονται οτι αν δεν αλλαξει κατι στην πολιτικη κατασταση δεν εχει νοημα ,δε γινεται να παρεις πρωταθλημα,Ειναι σα να ριχνεις φραγκα σε βαρελι διχως πατο.Ισως ειναι καλυτερα να γραψει καποια εσοδα .Υπαρχει και το νεο γηπεδο ,ισως να το βλεπουν ετσι.
Ισως και γι αυτο παμε μονο σε δανεικους-ελευθερους και μεσα στη χρονια να παρουν συμμετοχες τα πιτσιρικια.Αλλιως δεν εχει νοημα.