ParolosΑν είναι να πάρουμε δεκαρι ας πάρουμε έναν διαφορετικό στυλ να έχει δύναμη, να κρατάει μπάλα, και να βλέπει γήπεδο. Γιατί ο Μιτριτα από αριστερά δεν τα έχει αυτά.
Δε θέτε Ραμίρεζ? Ε κάποιον σε αυτό το στυλ νομίζω θα ταίριαζε. Αν και αν έχει πέσει το κασέ του στα 700-800 νομίζω δε χάνεται η ευκαιρία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο Ραμίρεζ λες εσύ τώρα αυτόν που ήταν στην Τσέλσι τον Βραζιλιάνο ? Αυτός είναι παππούς δείχνει λες και είναι 50 χρονών πήγε λίγο στην ομάδα του Φερείρα στην Βραζιλία και νομίζω τον διώξανε. Θα μου πεις και τον Τζιοβίνκο τον θυμάμαι από εποχή που έπαιζε ο Νεντβεντ στην Γιούβε. Αλλά αυτός τότε ήταν μικρός. Αν δεν ήταν τρελός και φραγκοφωνιάς στο δεύτερο γύρισμα στην Γιούβε θα μπορούσε να ήταν τώρα αλλαγή του Ντιμπάλα. Πάντως πέρσι ο Τζιοβίνκο δεν έκανε τίποτε σπουδαίο. Και αυτό φοβάμαι. Από οτι κατάλαβα θέλει ο Σαββίδης να φτάσει την Κρασνοναρ στο παράθυρο τελευταία στιγμή. Εκεί ή θα πάρουμε κάποιον από την Κρασνονταρ ή κάποια άλλη ή θα αναγκαστεί να πληρώσει Τζιοβίνκο. Το θέμα είναι πάρεις τερματοφύλακα εναν δανεικό κάτι έστω.