Γενικότερα δεν θέλει άγχος.
Και ομίλους θα μπούμε , και παικταράδες θα έρθουν , και mentality θα έχουμε.
Λίγο υπομονή και θετική ενέργεια. Την Πέμπτη πάμε να τους καθαρίσουμε και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 44′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 56′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.kosths BXL@karpouzas τις ειρωνειες σε κανα παιδακι στη γειτονια σου και αυτο το υψος

ΑΜΠΑΛΑΕΑΤα διαρκείας επηρεάζονται από τον κορωνοιο όπως και καθετί στη ζωή μας. Συνεπώς σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερα.
Εγώ έχω υποκείμενο νόσημα είμαι 48 και φοβάμαι και τον ίσκιο μου.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-Εγω με τον φιλο μου τον Καρπουζα ειμαι..

laska4https://www.transfermarkt.com/salem-al-dawsari/profil/spieler/195332Όχι
για δευτερο εξτρεμ μετα τον κλαεσον αυτη ειναι καλη επιλογη ..τον ξερει και ο λουτσε
ABOLEYTOIΚάναμε προετοιμασία με 30 παίκτες, θέλουμε ιδανικά να έχουμε 25 και αντί να φύγουν 5 περιμένουμε να έρθουν 5.Ναι, μια και την ποιότητα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας την μετραμε καθαρά στους πόσους παιχτες έχει η εκάστοτε ομαδα.
abc_o_ karpouzasφιλε Γκουερινο
εχει δικαιο ο φιλος....
ο θανασης ξερει καλυτερα....οπως και εγω.....
προχθες εβρασα μια μπαλα και πηρα μυρωδια... και συμφωνω με το φορουμ... θελουμε τερμα ,αριστερο και δεξι μπακ ,ενα σεντερ μπακ...αριστεροποδαρο αλλα να μπορει να παιζει και με το δεξι...τον τσιμιροτ που εαν δεν ερθει θελουμε εναν ..ταχυ με δυναμη...και οχι ταχυδυναμικο γιατι αλλο ο αβγουλοματης και αλλο ο ανοιχτοματης....θελουμε εναν εξτρεμ γιατι εχουμε μονο τον ζιβκοβιτς στα φτερα και δεν μπορει να τα κουμανταρει και τα δυο, ενα δεκαρι γιατι ο αφανας δεν μπορει πανω απο 20 λεπτα και ο ιαπωνας ειναι βετερανος, θελουμε εναν να παρει την θεση του τζολη και τωρα που τραυματιστηκε ο νελσονας θελουμε και εκει εναν φορ ...και οταν λεμε φορ εννοουμε φορ..απο πριγιο και πανω ....γιατι ο σβι πρεπει να πουληθει επιδη μετα απο τοσα χρονια και τα γκολ που εκανε και αλλα τοσα που εχασε ακομη δεν μας εχει πεισει, να πουληθει τωρα που παιζει και στην εθνικη της χωρας του .ενω ανετα θελουμε τον ακπομ ....ετσι ...τον θελουμε και δεν ρωταμε κανεναν
επισης πρεπει να ερθει ο ιταλος για να μην ...υποστουμε ηττα επικοινωνιακη...
να ερθει τδ αλλα πριν πρεπει να ερθει αδ να φυγει ο κυρ κυρ και το γκαγκατσοπαιδο ο δουκας να παει παλι στο γαυροσαιτ ...
και πρεπει ...επιτελους...αυτος που κανει τον ιδιοκητη να αφησει τα μπανια στο πορτο καρρας και να ερθει εδω να μας πει καθαρα το πλανο... θα συνεχιζει να πλερουα ή η υπομονη μας τελειωνει
κατσε να μετρησω 1...2...3...9...
9 παικτες θελουμε μεχρι 31 αυγουστου....εκει στην παε εχουν χασει την μπαλα....
και ο λουτσεσκου τι κωλυμα ειναι αυτο που εχει με τους 30φευγα ...οι μικροι ποτε θα παιξουν
ποτε θα παιξουν με αυτους τους μεγαλους και τους 9 ...που μετρησα ....που θα ερθουν...
και ο εσιτι πρεπει να φυγει ....
και ολα αυτα φιλε ...νετο... τα ειδα με τα την μια μπαλα που εβρασα...
παω να βρασω αλλη μια....
δεν ξερω ειμαι ον ή οφ θεματος....