Δεν ξέρω αν προκύπτει από κάπου, αλλά είναι πραγματικά γελοίο να μιλάμε για διακοπές στελεχών της παε τον 15αυγουστο και γενικά τον Αυγουστο. Μιλαω για αυτούς που είναι υπεύθυνοι ή τρεχουν τις μεταγραφές. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει το ρόστερ και η ομάδα πρέπει να τρέξει 3 μεταγραφές ακόμα. Το διαβαζω συχνα, ελπιζω να μην ισχυει.
Επίσης, δεν ξέρω τι παιζει με τα ραδιοφωνα της πολης, εικαζω ομως πως μεγαλο ποσοστο της γκρινιας αρχιζει απο εκει. Καλα θα κανει η παε (και το λεω 3η σερι χρονια) να φτιαξει τον επικοινωνιακο της μηχανισμο. Ο Δουκας και ο ΚυρΚυρ θα μπορουσαν να μιλησουν για την μεταγραφικη πολιτικη της ομαδας, τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει ενα κλαμπ σαν τον ΠΑΟΚ στο μεταγραφικο παζαρι και φυσικα να απαντησουν σε ερωτησεις που προβληματιζουν τον κοσμο. Εφοσον δεν υπαρχει τδ, κάποιος απο την παε θα μπορουσε να μιλαει μια στο τοσο, ειδικα σε περιοδους μεγαλης γκρινιας. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ.
Τελος, ακομα περιμενουμε εναν δημοσιογραφο να κανει ρεπορταζ, να κανει ερευνα και να ασχολειται σοβαρα με τα του ΠΑΟΚ. Είναι πραγματικα απαραδεκτο οι πιο εγκυροι στα του ΠΑΟΚ να ειναι ο tzelas και ο seaman ή να περιμενουμε μια ημιτελη πληροφορηση απο rain ή ginola. Για να μην παρεξηγηθώ, εκτιμώ τα παιδιά και διαβαζω με προσοχη καθε ποστ τους. Αλλά καλύπτουν κενα που δεν θα επρεπε να υπαρχουν. Το πραγμα γινεται ακόμα πιο εξοργιστικο οταν φαινεται το χαρτακι που παίρνουν οι αρδ, διαρρέοντας ταυτοχρονα το όνομα πχ του Κλαεσον.
Το timing αυτού (σε περίοδο γκρίνιας δηλαδή), σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη επικοινωνιακή πολιτική της παε, μου δείχνουν ένα τεράστιο πρόβλημα.
Αν θέλουμε να γίνουμε σοβαρό κλαμπ (γιατί ακόμα δεν είμαστε), θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον και όχι έναν βούρκο γκρίνιας, κατινιάς και προπαγάνδας.
Στα μεταγραφικά τώρα, δεν γινεται να μεινουμε ον τοπικ, γιατι μεταγραφες δεν υπαρχουν. Επιμενω πως στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο, και θα πρεπει να κρινουμε την μεταγραφικη του καλοκαιριου 1/9 και οχι απο τωρα.
Αλλα αν σε χρονια που αιωρούνται απεριόριστα μπατζετ, στηριξη σε Λουτσεσκου, προσδοκιες πρωταθληματος κλπ, η ομαδα δεν προχωρήσει σε 2-3 βαρβατες μεταγραφές, το κραξιμο θα ειναι επικων διαστασεων και ο κοσμος θα ζητησει κεφαλια.
Αυτά, απο εναν αισιοδοξο. Καληνυχτα στην παρεα
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...