Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

jibbieΡε ‘σείς μη μαλώνετε αιντε φτάνει

DimitrisSEλπιζω, αν και δεν το πιστευω, να μην τραβηξει μεχρι τελευταιο λεπτο των μεταγραφων, η υποθεση Τζιοβινκο.
Δυστυχως προς τα εκει θα παει, αν ισχυει-που βασει των δηλωσεων του μαλλον ισχυει-οτι τον θελει παρα πολυ ο Λουτσεσκου.
Ακομα και αυριο να μεινει ελευθερος ο παικτης, δεν νομιζω να βιαστει να κανει την επιλογη του.
Θα το τραβηξει μεχρι τελευταια στιγμη.
WeWillRockYouΣτις προηγούμενες σελίδες κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπήρξε δημοσίευμα στα αραβικά μέσα για τον Αμιρι Κουρντι;
Υπάρχει κάποια βάση σε αυτή τη φημολογία; Ο παίκτης λογίζεται ως γηγενής στη χώρα μας φαντάζομαι.
soigolGospiΑντε να σε χαρω!Εννοείται, το βρίσκω χαζό να διαβάζω ...... copy....... paste.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ignore βέβαια ως πρόταση από μέρους σου δείχνει και την υσχυρογνωμοσύνη που σε χαρακτηρίζει, και την προσπάθειά σου να περάσεις την άποψη αυτή με διαρκή copy - paste ποσταρίσματα.
Και αναρωτιέμαι, αφού το τι γράφει ο καθείς εδώ μέσα επ ουδενί επηρεάζει τις εξελίξεις, ποιος ο λόγος της επιμονής επί καθημερινής βάσεως; Δεν υπάρχουν εξελίξεις τόσο γρήγορα, μόνο σενάρια που κυκλοφορούν για click bait.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Anthimox Ο Σαββίδης δεν τσεπώνει τα λεφτά από τις πωλήσεις όπως ο Μαρινάκης, αλλά τα ρίχνει στην ομάδα. Ελπίζουμε να τηρηθεί η παράδοση και φέτος και να έχουμε μεταγραφικές κανονιές.
WeWillRockYouΣτις προηγούμενες σελίδες κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπήρξε δημοσίευμα στα αραβικά μέσα για τον Αμιρι Κουρντι;
Υπάρχει κάποια βάση σε αυτή τη φημολογία; Ο παίκτης λογίζεται ως γηγενής στη χώρα μας φαντάζομαι.
Athensαυτος ο παικταρας ο ιταλος η μοναδικη προταση που εχει ειναι του ΠΑΟΚ? γιατι αν ειναι μονο του ΠΑΟΚ υπαρχει προβλημα, και αν εχει κι αλλες γιατι δεν τις εμφανιζει εκβιαστικα προς εμας?
μηπως ο ιταλος ειναι τελειωμενος ποδοσφαιρικα και μας το παιζει και δυσκολος?