Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 7′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 8′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 10′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.

rainmakerΑυτό που γράφει ο Κόλκας είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ μπαρουφα
Ουλτιμεϊτ πως το λένε
Το λέω και το υπογραφω.
Δεν ξέρω αν θα φέρουν
Δεν ξέρω ποιον θα διαλέξουν
Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εξτρέμ στο μπλοκακι του εδώ και δύο μήνες. Τουλάχιστον έναν που ξέρω εγώ και τον περιμένω καιρό τώρα.
Μπορεί να άλλαξαν τα πλάνα, μπορεί να βρήκαν άλλο στόχο. Μπορεί να μάλωσαν σαν τις κυρατσες και ο ένας να θέλει ψηλό αργό κιμπαρη και ο άλλος να θέλει κοντό γρήγορο διαβολακο.
Αλλά ψαξιμο ΤΩΡΑ λόγω Τζόλη δεν χρειάζονται επιπλέον
Υγ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται η ίδια ομάδα για την ίδια θέση την ίδια εποχή να προσπαθεί να διαλέξει ανάμεσα στον Μπαμπα και τον Μποριλ;
Έχουν οποιοδήποτε κοινό στο στυλ παιχνιδιού τους;
Παρεμπιπτόντως, έχει οποιοδήποτε ποιοτικό στοιχείο ο Μποριλ;
jibbieενταξει, κι ο ιδιος ξερει οτι δεν ισχυει αυτο που γραφει. προφανως κερδιζει χρονο στην ΠΑΕ με το μυαλο του, μεχρι να βγαλουν ακρη τι θα κανουν.
renegadeΠοιες βαλβιδες του εγκεφάλου ρε φίλε;jibbieΓια τον αντί – Τζόλη θα πέσει ψάξιμο αλλά δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια πλέον. Υπάρχουν όμως λεφτά. Άρα αισιοδοξώ.
κολκας. μλκ νοιωθουν;
Σοβαρά τώρα έγραψε τέτοιο πράγμα?
Μάλλον έχουνε βουλώσει όλες οι βαλβίδες του εγκεφάλου Δεν εξηγείται αλλιώς

rainmakerΑυτό που γράφει ο Κόλκας είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ μπαρουφα
Ουλτιμεϊτ πως το λένε
Το λέω και το υπογραφω.
Δεν ξέρω αν θα φέρουν
Δεν ξέρω ποιον θα διαλέξουν
Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εξτρέμ στο μπλοκακι του εδώ και δύο μήνες. Τουλάχιστον έναν που ξέρω εγώ και τον περιμένω καιρό τώρα.
Μπορεί να άλλαξαν τα πλάνα, μπορεί να βρήκαν άλλο στόχο. Μπορεί να μάλωσαν σαν τις κυρατσες και ο ένας να θέλει ψηλό αργό κιμπαρη και ο άλλος να θέλει κοντό γρήγορο διαβολακο.
Αλλά ψαξιμο ΤΩΡΑ λόγω Τζόλη δεν χρειάζονται επιπλέον
Υγ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται η ίδια ομάδα για την ίδια θέση την ίδια εποχή να προσπαθεί να διαλέξει ανάμεσα στον Μπαμπα και τον Μποριλ;
Έχουν οποιοδήποτε κοινό στο στυλ παιχνιδιού τους;
Παρεμπιπτόντως, έχει οποιοδήποτε ποιοτικό στοιχείο ο Μποριλ;
joshuaΕ αφού δεν προχώρησε γιατί να μην μάθουμε το όνομα;
rainmakerΣυμφωνώΈτσι όπως το εξηγησες βγάζει νόημα πάντως.
Βρίσκω παρανοϊκό να περιμένεις στωικά τρεις μήνες να σου κάτσει ο Μπαμπα και μετά να πηγαίνεις για Μποριλ.
Δηλαδή άμα δε θα καταφέρω να πάρω με λιζινγκ το αουντι q5, θα κυνηγήσω να πάρω με δόσεις το λαντα νιβα.
Στο ενδιάμεσο τίποτα δε με συγκινεί

Luigi VampaAndrew RLuigi VampaΚάτι τέτοιο είπε σήμερα στη συνέντευξη τυπου
Άκουσα προσεκτικά την συνέντευξη, αλλά νομίζω ότι είναι μάλλον παρακινδυνευμένο ένα τέτοιο συμπέρασμα φίλε .
Επειδή μου το είπατε δύο άτομα, κάθισα κ το ξανάδα. Τα τελευταία 3-4 λεπτά της συνέντευξης το λέει. Τα αγγλικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα, δεν το παίρνω κ εκατό τα εκατό τοις μετρητοίς (το γκουγκλαρα δεν ήξερα ότι γράφεται ετσι :mrgreen:) αλλά εγώ με επιφύλαξη αυτό καταλαβαίνω. Ούτε ο Νίτσε να μιλούσε κ να είχαμε ο καθένας δύο τρεις ερμηνειες
rainmakerΣυμφωνώ
Βρίσκω παρανοϊκό να περιμένεις στωικά τρεις μήνες να σου κάτσει ο Μπαμπα και μετά να πηγαίνεις για Μποριλ.
Δηλαδή άμα δε θα καταφέρω να πάρω με λιζινγκ το αουντι q5, θα κυνηγήσω να πάρω με δόσεις το λαντα νιβα.
Στο ενδιάμεσο τίποτα δε με συγκινεί