Dark KnightΑναφέρθηκε και σε επόμενα ποστ αυτό με την "απειλή" του κόσμου.soigolthomas MurgΟφείλω να ομολογήσω ότι είναι παροιμιώδης η συνέπεια πολλών να ξεκινούν με αφορμή μια είδηση ή ακόμη χειρότερα μια φήμη ή αρδιά να φτιάχνουν ένα σενάριο, όσο ακραίο κι αν είναι αυτό και να το επαναφέρουν, οι ίδιοι βέβαια, προς επίρρωση των επιχειρημάτων τους. Ούτε ένα ίσως, ούτε ένα μπορεί. Πιο σίγουροι και κατηγορηματικοί και από τον άδωνι σε πρωινάδικο.Να τονίσω και εγώ με την σειρά μου ότι το ποστ σου σαν μην γράφτηκε ποτέ.
Και για να είμαι και ον τόπικ. Αφήστε ήσυχους ρε αυτούς που μεταφέρουν πληροφορίες που με βάση και τις εξελίξεις είναι σίγουρα πιο αξιόπιστες από τις παπαριές του κάθε φαλακροκόρακα και του μετρόκωλις και μην τους την πέφτετε με την πρώτη ευκαιρία.
Αισιοδοξία, θετική ενέργεια![]()
για την ομάδα κι όλα θα πάνε καλά. Θα τους πηδήξουμε όλους φέτος. Αρχής γενομένης από την ιρλανδική πάμπ.
Και γιατί να τον λάβουν υπόψιν τους άλλωστε, θα κατέρρεαν όλα τα καταστροφικά σενάρια που πλάθουν και τους δίνει το δικαίωμα να απαξιώσουν σχεδόν τους πάντες.
Ιεροσυλία για μένα το ότι γράφτηκε ξεκάθαρα το να προσέχουν γιατί φέτος θα υπάρχει στο γήπεδο κόσμος. Απειλή για μπούκα !!!
Σε ποιους ρε αλάνια;;;; Σε αυτούς που του χρόνου ξεκινάνε γήπεδο 120 μυρριων με δικά τους λεφτά;;;
Ντροπή σας ρε!!!
Ακόμη και αποτυχημένη να είναι η χρονιά, ποιος σας δίνει αυτό το δικαίωμα ;;;;
Αυτό είναι το πρόβλημα στην σημερινή εποχή κανείς δεν ξέρει την θέση του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά ρε φίλε, ηρέμησε. Για ποιά ιεροσυλία και ντροπές μιλάς; Επειδή ερμηνέυεις όπως θέλεις μία φράση που χρησιμοποίησα για να κλείσω ένα post που έκανα εδώ πριν αρκετές ώρες, πολλύ απλά για να τονίσω την τάση που έχει αρκετός κόσμος όταν πηγαίνει στο γήπεδο να αποθεώνει ή να γιουχάρει εύκολα οποιοδήποτε μέλος της ομάδας, κάτι που είναι πολύ διαφορετικό από τη χρονιά που μας πέρασε με την απουσία κόσμου λόγω covid, μπορείς να απευθύνεσαι με αυτό το ύφος σε άλλο μέλος του φόρουμ; Και μπορεί να μην έχω απαίτηση να καταλάβει κάποιος πως το εννούσα, αλλά όχι και να το παρερμηνεύει και να γράφει ότι παρακινώ και τον κόσμο σε εκδηλώσεις βίας. Έλεος! Μπορούσες στο κάτω-κάτω να ρωτήσεις πως το εννοώ ή τελος πάντων να κάνουμε μία συζήτηση σαν άνθρωποι. Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Λες και αν δεν πάει ο κόσμος αυτοί θα είναι αδιάφοροι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για την ομάδα κι όλα θα πάνε καλά. Θα τους πηδήξουμε όλους φέτος. Αρχής γενομένης από την ιρλανδική πάμπ.