markos4Αν διαβάζουν το παοκμανια οπαδοί της Μάντσεστερ σιτυ, θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο, που έχουν για προπονητή τον γκουαρντιολα και όχι τον λουστεσκου..
Χαλαρώστε ρε... Ένας καλός προπονητής είναι όχι ο Χουντινι
Διαφωνείς πως έχει πάρει το 100% από τους παίκτες του;
Δεν είπα πως θα πάρει τρεμπλ, ούτε πως είναι master tactician.
Αλλά έχω πίστη πως αν έχουμε ρόστερ του 8, θα παίζει για 8. Αν ο Ολιβέιρα είναι παίκτης του 7, θα παίζει για 7 και όχι για 4 όπως στην κούλα.
Και αν έχεις προπονητή που σου δείχνει την πραγματική αξία και προοπτική των παικτών, αξιολογείς αλλιώς τις ανάγκες σου.
JohnDagΚάποιοι υπερεκτιμουν τις ικανότητες του Ραζβαν και το λέω εγώ που είμαι φανατικός υποστηρικτής του, όχι τώρα αλλά από την πρώτη μέρα που ήρθε.
Όσο καλός προπονητής και αν είναι δεν μπορεί να μπει να παίξει αριστερό μπακ στην θέση του Αντελινο πχ.
Εκτός αν μερικοί θεωρούν ότι ο 36χρονος Βιειρινια θα βγάλει 60 ματς μέσα σε μια χρονιά ως αριστερό μπακ.
Καλά τα rebuild αλλά εδώ μιλάμε για αριθμητικά κενά στο ροστερ που βγάζουν ματια.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο για τα αριθμητικά κενά, αυτά βρίσκονται σε αριστερό μπακ και εξτρέμ, που θα γίνουν κινήσεις 100%.
Η κουβέντα για το rebuild, γίνεται για τα χρήματα που πιστεύει ο μέσος οπαδός ότι πρέπει να δαπανήσει η ομάδα.
Κάποιοι θα χαιρόντουσαν αν δίναμε τα μισά για αποδεσμεύσεις παικτών, και φέρναμε με τα άλλα μισά μια καραβιά παικτών.