seamanΜιας και έγραψε ο Rain για δεκάρι, χωρίς να εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ, στην Τουρκία την τελευταία εβδομάδα πυκνώνουν τα δημοσιεύματα ότι η Μπεσίκτας έχει πάρει την απόφαση να δώσει ακόμα και τσάμπα τον Λιάιτς σε Ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιο που έχει για τον τελευταίο χρόνο. Για αυτό τον προτείνει ως ελεύθερο και σε όλες τις τράμπες που επεξεργάζεται. Ο "αραχτός" τελευταία νομίζω ότι θα έκανε παπάδες με το 10 στην Τούμπα και είναι σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία. 2.25 εκ είναι το μικτό κόστος των Τούρκων για τη χρονιά που έρχεται. Νομίζω ότι με τριετές συμβόλαιο απολαβών επιπέδου Κούρτιτς, ο Σέρβος κάλλιστα έρχεται στην Τούμπα, χωρίς να πληρωθεί Ομάδα.
θυμάμαι πέρσι που είχαμε κληρωθεί με τη Μπεσίκτας και υπήρχε το ερωτηματικό εάν θα παίξει εναντίον μας ο συγκεκριμένος παίκτης, είχε μιλήσει στο ράδιο ο Φούρτουλα. Είχε πει ότι παλαιότερα ήταν εκπρόσωπος του, κάτι τέτοιο δε θυμάμαι καλά, πάντως έχουν καλή σχέση, τον ξέρει από μικρό. Είχε πει ότι είχε το ταλέντο και περίμενε να είναι μέσα στους δέκα τοπ ποδοσφαιριστές στην ευρώπη αλλά γενικά του αρέσει η "καλή ζωή" και κάπου εκεί έχει χάσει τον ποδοσφαιρικό του δρόμο. Άρα μεγάλο ρίσκο από αυτήν την άποψη. Έρχεται επίσης από φτωχή χρονιά στη Μπεσίκτας και όχι βασικό. Νομίζω εάν είναι να δώσουμε τόσα λεφτά δε θα πάμε με τίποτα σε παίκτη στοίχημα....