Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

CCCPΜπορει να μου πει καποιος που γνωριζει πραγματα αν θα ερθει σεντερ μπακ;Με 5 σέντερ μπακ δε νομίζω ότι πάμε για σέντερ μπακ.
Γιατι δεν ακουω τιποτα για σεντερ μπακ και θα κλαψουν μανουλες αν παμε με βαρελα κρεσπο. Ακομα και με Ραζβαν.

Мир22-23 παικτες που θελει ο Λουτσεσκου ειναι 2 παικτες σε καθε θεση, συν μπαλαντερ Βιερινια, Καντουρι.
Για το 3ο εξτρα να κρατήσουμε 5ο στοπερ ή να πάρουμε και 6ο; πολύ χλωμό το βλέπω.
Λογικα εξτρα λύσεις στο Φορ, εξτρεμ/10 ή στα δεξια μπακ που έχουμε κανει παραδοση απο περσι.
Για να παρουμε στοπερ, πρεπει να χαιρετήσουν Βαρελα$$$ και 2 ακομα απο τους υπάρχοντες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
)Ασπρόμαυρος ΕβρίτηςΓια τα αριστερά της επίθεσης ωραία περίπτωση θα ήταν και αυτός https://www.transfermarkt.com/marko-pjaca/profil/spieler/205940
seamanmakispaspartouΧρειαζόμαστε άμεσα αριστερό μπακ και δεκάρι. Μπαμπά και Μενσά ας πούμε.
Το σίριαλ οι 2 ξένοι Μάκη? Και ποιους θα ξεφορτώσουμε για να αδειάσουν θέσεις αυτή τη στιγμή?
Είμαστε έτοιμοι για τη λήψη τέτοιων κρίσιμων αποφάσεων? Νομίζω ότι θα πάει πιο πίσω αυτό το σενάριο και ως τότε τα ραντάρ θα είναι στην τσίτα μήπως προκύψει κάποιος καλός κοινοτικός να διευκολυνθούμε.
МирΑριστερό μπακ χρειαζόμαστε βασικότατο και άμεσα.
Επίσης, Εξτρεμ με ταχύτητα, εκρηκτικότητα και τρίπλερ δεξιοπόδαρο δεν έχουμε και χρειαζόμαστε σχετικα γρήγορα.
Όμως το 10αρη και σε συνδυασμό με το εξτρεμ είναι τρομερά δύσκολη εξίσωση.
Εχουμε Ζιφκο, Τζολη, Καβαγκα, Ουαρντα, Μουργκ, Μπισεσβαρ, μαλλον Καντουρι, Κωνσταντέλια, Βρακα, Μπραντονιτς, Τζήμα, Λαμπρου + Μεταγραφή. 13παικτες.
Μιλάμε για 3 θέσεις που θες να έχεις στο ροστερ μαξ 6 παίκτες.
Με τη λογική ότι μπορεί να έχεις και 2 φορ κατα συνθηκη σε Super-league στα ματς με τα λεωφορεία.
Sent from my iPhone using Tapatalk