Kurtic
289 συμμετοχές / 21.903 λεπτά / μέσος όρος 75 λεπτά
Deiola
73 συμμετοχές / 3.366 λεπτά / μέσος όρος 46 λεπτά
Ναι το ίδιο είναι, τζόσουα.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.

joshuaNα τρωει ο Ολιβειρα το κραξιμο που εφαγε εδω μεσα και ο Κουρτιτς να γνωριζει την αποθεωση...O Καγκαβα με 30 συμμετοχες στη Ντορτμουντ πριν 2 χρονια και πριν ερθει στον ΠΑΟΚ 30 στη Σαραγοσα να εμφανιζεται παλαιμαχος και ο Κουρτιτς της Σπαλ και της Παρμα που επεσε η υπερπαικτουρα ταυρι...Δεν ξερω τι εγω εχω καταλαβει τοσο λαθος με τη περιπτωση του...
rainmakerΤο δεκαρι θα προκαλέσει συζητήσεις σίγουρα.
Ξαναλέω, πάντα με την προϋπόθεση να κλείσουν οι πρώτες επιλογές μας. Δεν έχουν κλείσει ακόμα, προφανώς. Άμα πάνε σε εναλλακτικές επιλογές , δεν ξέρω ακόμα.
Σε ότι αφορά τον Κουρτιτς, μου προκαλεί εντύπωση που δεν έχει συζητηθεί ότι κινείται και αυτός σε χώρους όπως πάνω κάτω ο Καντουρι. Αλλά και ο σβαμπ (αριστεροπόδαρος δεν είναι; ).
Από δεξιά στα χαφ ποιος θα παίζει;
joshuaΠου θα παει θα παρουμε και εναν παικτη που θα μου κανει ενα κλικ παραπανω...

pagotatzisΧαλάει λένε του ΣλοβένουΠου το λέει αυτό;
Ξυπνήσατε ;