Ομολογώ ότι για μπακ τον μπαμπα ξέρω
Φαντάζομαι θα έχουν εναλλακτικές αλλά δεν τις ξερω

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.rainmakerΟμολογώ ότι για μπακ τον μπαμπα ξέρω
Φαντάζομαι θα έχουν εναλλακτικές αλλά δεν τις ξερω
ParolosΤώρα είδα από ρεπορτάζ ότι είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Κουρτιτς με τη Φιορεντίνα στο 1-1.
Εντάξει αυτοί είχαν κέντρο Κουρτιτς, Λαζζαρι και Πιζάρο κέντρο τριάδα και τους έκανα πλάκα με Τζολη Τζανδαρη και Γκολάσα στα χαφ.
Άι καλά.
joshuaΟ παπας πάντως μιλούσε για επιθετικο.Επιθετικο πανωραφισιο. Ναι αλλα ολα αυτα οπως και πολλα αλλα ακουστηκαν πριν πολυ καιρο. Πριν το euro ελεγες μπορει να δωσεις σβι να χεις επιπλεον φραγκα. Τωρα μαλλον τον κρατας οποτε αλλαζουν οι συνθηκες.
ΓερασίμουΠολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Αλλά νομίζω πως μία ακόμα προσθήκη ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή την θέλουμε. Για τον Kurtic δεν ξοδέψαμε μία αφού είναι δάνειο διετίας. Για σέντερ φορ δεν βλέπω να δίνουμε. Έχουμε τα 8 από τον Γιαννούλη, γιατί να μην επενδυθούν σε έναν ταχυδύναμο στη μέση και σε έναν καλό πλάγιο επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη; Γιατί από Λάμπρου, Εσίτι και τον Αουγκούστο, περιμένω από λίγα έως τίποτα.
FreeWatcherΓερασίμουΠολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Αλλά νομίζω πως μία ακόμα προσθήκη ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή την θέλουμε. Για τον Kurtic δεν ξοδέψαμε μία αφού είναι δάνειο διετίας. Για σέντερ φορ δεν βλέπω να δίνουμε. Έχουμε τα 8 από τον Γιαννούλη, γιατί να μην επενδυθούν σε έναν ταχυδύναμο στη μέση και σε έναν καλό πλάγιο επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη; Γιατί από Λάμπρου, Εσίτι και τον Αουγκούστο, περιμένω από λίγα έως τίποτα.
Δεν ξοδέψαμε μία? Με το καλό ναρθει κ μην το ματιάσουμε, αλλα εαν ερθει θα ξοδεψουμε 2.4 εκατομμύρια συν την εφορία!!!!
Για σεντερ φορ δωσαμε! Ενα εκατομμύριο μισθο συν εφορια!!!
Λίγο ηρεμα με τα εκατομμύρια παιδια.....
Μπορείς να επενδύσεις σε αγορές, μπορείς κ σε υψηλότερα συμβόλαια! Κ η δεύτερη επιλογή λεφτά είναι δεν τους πληρωνει τους παιχτες ο θεος...