Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.tadυποσ.
μήπως ρε Λούτσε λέω εγώ τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερο και άλλα παιδιά όπως τον Τσιγγάρα και τον Λυρατζή ? απλά το αναφέρω γιατί και οι δύο από τότε που τους έβαλες φαίνονται να γίνονται κάθε αγώνα και καλύτεροι με προφανώς υψηλό ταβάνι ... τελικά η χρησιμοποίηση νεαρών παιχτών συμβαδίζει με κατάκτηση σοβαρών στόχων ή όπως μας έλεγες άλλες φορές δεν συμβαδίζει ... λέω εγώ τώρα ...
dragonDimg4dragonΔώσε πόνο Λουτσέσκου.
Μάρτιο Ευρώπη μετά από 50 χρόνια. Αήττητο double
Μας αλλάζεις το DNA. Να φυγεις μόνος σου κομπλεξικε
Οτι ναναι
Τι δεν ισχύει;
Athensτο οτι επελεξε γερασμενους παικτες και ευπαθεις σε τραυματσμους, χανοντας πολυ γρηγορα το πρωταθλημα...αν τον αφηνες ακομη με Βαρελα θα επαιζε βασικο..
kataramenos5Πεφτει απ το Λευκο πυργο και βρισκει πορτοφολι. Κι υστερα ανεβαινει ξαναπεφτει και βρισκει κι αλλο
Κι αφου το επαναλάβει ξανα και ξανα αρκετες φορες αρχιζεις σιγα σιγα να καταλαβαίνεις οτι το ολο σκηνικο δεν εχει καμια σχεση με τυχη. Γι αυτον ειναι απλα μια ακομα μερα στη δουλεια.