Norteειπε οτι η φιλοσοφια του στην βασικη ιδεα ταιριαζει με του ραζβαν?
μα εδω δεν γραφατε πως το καλοκαιρι θα πρεπει να παμε σε αλλαγη προπονητη γιατι αυτα που θελει να κανει ο μποτο ειναι διαφορετικα?
ειναι κατανοητο να μην σας αρεσει ο λουτσεσκου και το συντηρητικο στυλ ποδοσφαιρου που παιζουν οι ομαδες του αλλα η ΕΜΠΑΘΕΙΑ που εχετε απεναντι του ειναι αδικαιλογητη και σιγουρα δεν την αξιζει
Νομίζω ότι ο Μποτόπουλος ήταν αρκετά ξεκάθαρος ... όταν λέει ότι η βασική φιλοσοφία ποδοσφαίρου που του αρέσει ταιριάζει με του προπονητή ανέφερε με τα τσίπρικα αγγλικά του ότι πχ εάν ο Λουτσέσκου ήταν προπονητής που του αρέσει η άμυνα και να παίζει με αντεπιθέσεις τότε δεν θα του έκανε ...
η δική μου μετάφραση σε αυτό είναι ότι αυτό που αρέσει στον Μποτόπουλο είναι το κυριαρχικό ποδόσφαιρο ... εκεί σίγουρα υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να παίξει κάποιος κυριαρχικό ποδόσφαιρο ... πχ ανέφερε ότι η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου δεν έχει να κάνει με το σύστημα που παίζει κάποιος ... δηλαδή εάν κάποιος παίζει με 3 5 2 δεν σημαίνει ότι παίζει αμυντικά ... το θέμα είναι πως το παίζει το σύστημα ...
το ποδόσφαιρο που παίζει ο Λούτσο είναι ξεκάθαρα κυριαρχικό ... μπορεί να είναι συντηρητικό στο μάτι αλλά είναι κυριαρχικό. θέλει την μπάλα δηλαδή ... άρα σε αυτό ταιριάζει με τον Μποτόπουλος πιστεύω ...
από εκεί και πέρα είναι και θέμα παιχτών και συστήματος που παίζει κάποιος ... αυτό θα ήταν ένα καλό ερώτημα για εμάς ... εμείς πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει την μπάλα και να παίζει κυριαρχικά ? για εμένα αυτό είναι στο dna κάθε συλλόγου ... ο ΠΑΟΚ στα μάτια μου δεν μπορεί να παίξει τίποτα άλλο από κυριαρχικό ποδόσφαιρο ... έτσι είμαστε ρε παιδί μου ... δε πα να παίζουμε με την Ρεάλ ... εμείς είμαστε γιούρια ... έτσι έχουμε ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές εντός γηπέδου ... έτσι συγκινούμαστε ... άρα εκεί συμφωνούμε όλοι ...
Σίγουρα η υπόθεση έχει πολλές λεπτομέρειες και διαφοροποιήσεις ... αλλά και μόνο που ο Μποτόπουλος ξεκινάει την συζήτηση από αυτό το θέμα δείχνει επιτέλους ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.
ΠΑΟΚ ΕÎâ€ÃŽÂ© ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟÎ