Τεράστια νίκη, ειδικά για τον Ραζβαν. Εγώ σπάνια γραφω στο λάιβ, γιατί παρακολουθώ τα ματς με προσοχή (πλην το ημίχρονο). Σε αυτό το ματς, που παιζότανε σε ένα προβλεπόμενο/ βαρετό ρυθμό με μακρινές μπαλιές, τον έκραξα. Δε μου άρεσε που έβγαλε τον Τσιγγαρα ενώ η ομάδα έδειχνε να χάνει το κέντρο. Ο mvp Κουρτιτς δεν έδειξε μέχρι τότε κάτι και κυρίως δεν έδωσε μονομαχιες και τρεξίματα. Με το που πέρασε ο Μπισε στο 10 ισοροπησαμε. Ο δε Μιτριτσα δεν πείθει γενικά και όμως έκανε ματσαρα. Εκνευριστηκα που ακόμη δεν είδαμε τον Σοάρες και στο μυαλό μου πηγε το πόσο του πηρε να βάλει τον Μίσιτς στην ομάδα. Φάγαμε το γκολ και ο αντιπαλος εκανε 2 αλλαγές να κλειδώσει το ματς. Περίμενα να περάσει ενα φορ άμεσα. Στα μάτια μου ο Λουτσεσκου ήταν πολύ κακός σήμερα στο κοουτσαρισμα, όμως η χαρά που πήρα με τη νίκη αυτή δεν περιγράφεται. Για κάποιο λόγο γελούσα σαν βλακας για 10 σερι λεπτά και μόλις τώρα αρχισα να ηρεμώ.
Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα θεωρώ οτι είναι το δέσιμο, το μέταλλο της ομάδας που δεν τα παρατάει και φυσικά τα αποτελέσματα. Το κοουτσαρισμα, είναι λεπτομέρεια μπροστά σε αυτό. Συγχαρητήρια λοιπόν στον κοουτς που μας έκανε ξανά ομάδα, κι εγώ δε θα πέσω ξανά στην παγίδα να σχολιάσω αρνητικά. Έχω θέμα με τους νεαρούς, δεν το κρύβω, και χαλιέμαι να μην παίρνουν ευκαιρίες - ακόμη και σε ματς με κλειδωμένο το αποτέλεσμα.
Είναι φέτος κατόρθωμα η βαθμολογική συγκομιδή, βάσει υλικού και πλέον φαίνεται ότι με συγκεκριμένες πετυχημένες μεταγραφές, μπορεί να μας κάνει ξανά πρωταθλητές! Ασχέτως βραχυπροθεσμης κριτικής, θα ήθελα να μείνει για 5 χρόνια, φτάνει να το θέλει και να το αντέχει.