Αλήθεια πόσους προπονητές έχει αλλάξει η μαν γιουν , σε τι θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, που είναι η γιουβέντους, πότε κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα η ντόρντμουντ απο την μπάγερν για τελευταία φορά;
Παραδείγματα ομάδων προηγουμένων πρωταθλημάτων που ψάχνονται να βρουν τον δρόμο ξανά προς την κορυφή.
Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα με την παρουσία του γαύρου, του βάζελου και του χανουμιού μας έχουν περάσει στο υποσυνείδητο ότι είναι υγεία για 5 χρόνια σερί να παίρνει η ίδια ομάδα το πρωτάθλημα .
Απαιτούμε απο την ομάδα μας να γίνουμε σαν αυτούς.
Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει ωραία μπάλα ας βγαίνει 2ος ή 3ος στην Ελλάδα όμως στην Ευρώπη να παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου . Όπως ήταν κάποτε ο βάζελος στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα έβγαινε 2ος και στην Ευρώπη ήταν πολύ καλύτερος απο το σίχαμα του γαύρου.
Όταν πρωταγωνιστείς ως ομάδα στο εξωτερικό είναι θέμα χρόνου να κυριαρχήσεις και στο απαίσιο ελληνικό πρωτάθλημα. Η πορεία στην Ευρώπη σου αποφέρει υψηλά έσοδα, σου προσφέρει αναγνωρισιμότητα, σου προσφέρει στάτους, σου προσφέρει δημόσιες σχέσεις, σου προσφέρει εμπειρία, σου προσφέρει γνωριμίες.
Πολλοί θα πουν αν μπαίναμε στους ομίλους τσ λ όλα θα ήταν πιο εύκολα, ίσως ναι ίσως όχι.
Ας χτίσουμε το αύριο μέσα απο την Ευρώπη βήμα βήμα και τότε νομοτελειακά θα κυριαρχήσουμε και εδω.
Ας θυμηθούμε πόσες άσχημες κληρώσεις και διαιτησίες έχουμε στην Ευρώπη καθώς δεν διαθέτουμε τις σχέσεις και τις γνωριμίες του γαύρου.
Ας θυμηθούμε πόσες μεταγραφές έχουν ναυαγήσει καθώς οι παίκτες δεν προσελκύονται ούτε απο το ελληνικό πρωτάθλημα ούτε απο την αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό της ομάδας μας.
Ονειρεύομαι εναν ΠΑΟΚ δυνατό στην Ευρώπη!!!
Είμαι 50 χρονών, έχω ζήσει αμέτρητες αδικίες και τρυπήματα εις βάρος μας, η εμπειρία μου δεν μου επιτρέπει να έχω την αφέλεια ότι κάποια στιγμή στο στημένο ελληνικό πρωτάθλημα όλα θα γίνουν ρόδινα.
υγ: ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κατεδαφίσει την παράγκα , οι συμμαχίες μας μας τρύπησαν άπειρες φορές , η παράγκα έπεσε για λίγο και στην θέση της σηκώθηκε μια πολυκατοικία.