renegadeSalvador AllendeΣήμερα βγήκε ο Τσορμπατγλου στον ΣπορΦμ και είπε ότι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα ψάξει για εξτρέμ, εκτός κι αν πουληθεί/φύγει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες
Λογικό όταν υπάρχουν εκεί οι ζιφκο Τζολης
Το πολύ πολύ να γίνει κίνηση για καμιά δευτεραντζα με διαφορετικα χαρακτηριστικά
Εγώ πάλι το βρίσκω εντελώς παράλογο και τροχοπέδη στην υποτιθέμενη προσπάθεια για αγωνιστική βελτίωση και ανάκαμψη της ομάδας, τουτέστιν στην επιστροφή στους τίτλους.
Στις πλευρές δεν είμαστε απλά μέτριοι, είμαστε κάτω του μετρίου.
Βεβαίως οι Τζολης και ζιφκο έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και δυνατά σημεία, αλλά έχουν και προφανεστατες ελλείψεις. Θα έλεγα ότι κανένας απ' τους δυο δεν είναι καν εξτρέμ.
Όπως έχω γράψει ένα δις φορές, πάντα βεβαίως κατά την ερασιτεχνική γνώμη μου, χρειαζόμαστε επειγόντως ταχύτητα, έκρηξη, τρίπλα στις πλευρές. Τα έχουμε; Ξεκάθαρα οχι, ειδικά αν μιλάμε για πορεία πρωταθλητισμού και δυνατή ομάδα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ναι βέβαια αν δυναμώσουμε πολύ τον άξονα μας και λύσουμε τα θέματα μας στη θέση του φορ, θα βελτιωθεί αρκετά η ομάδα.
Αλλά με τα μετρια-ανυπαρκτα πλάγια μπακ μας και χωρίς εκρηκτικό εξτρέμ, που πάμε;
Υγ. Προσωπικά στον Ζιφκοβιτς βάζω ένα θεωρητικό 7,5/10 και πολύ του είναι. Και ξέρω ότι ακούγεται αυστηρό κι ότι προκαλεί όσους τον θαυμάζουν, αλλά ένας παίκτης που υποτίθεται σέρνει τον χορό της επιθετικής ανάπτυξης μιας ομάδας πρωταθλήτριας, πρέπει να είναι παρόν σε ΜΕΓΑΛΑ διαστήματα του αγώνα και να έχει σαφέστατα πιο διευρυμένο ρεπερτόριο κινήσεων και δυνατοτήτων. Ο ζιφκοβιτς δεν έχει τίποτα από όλα αυτα. Επιπλέον δεν έχει ταχύτητα, δεν έχει ιδιαίτερη τρίπλα, στα στημένα δεν είναι κάτι φοβερό, είναι αδύναμος σωματικά
Συνεπώς , ναι είναι καλός παίκτης με εξαιρετικές στιγμές που δίνουν λύσεις, αλλά όχι δεν είναι παικταρας