Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

laska4ΠΑΟΚ: Ο Τέιλορ θα είναι Ροντρίγκο ή Μάτος;
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Λούκας Τέιλορ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δε γεμίζει και πολύ το… μάτι σε αρκετούς που ασχολήθηκαν μαζί του.
Μασημένα λόγια άκουσα όταν ζητήθηκαν γνώμες και πληροφορίες για τον Λούκας Τέιλορ, τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος έκλεισε στον ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ειπώθηκε ότι ο παίκτης είχε «κοπεί» αρχικά, αλλά μετά μεσολάβησε ο Ουκρανός ατζέντης και συνεργάτης σε διάφορα deals του «δικέφαλου».
Μιλάμε για τον Βαντίμ Σαμπλί, ο οποίος έκανε συζητήσεις για να αλλάξουν γνώμες και πως τελικά έκλεισε εκεί γύρω στα 300 χιλιάρικα τον χρόνο. Ροντρίγκο περισσότερο μου μοιάζει, παρά Μάτος…
sportime
κανα dzagoev δεν γινεται να μας φερει αυτος ;;
laska4ΠΑΟΚ: Ο Τέιλορ θα είναι Ροντρίγκο ή Μάτος;
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Λούκας Τέιλορ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δε γεμίζει και πολύ το… μάτι σε αρκετούς που ασχολήθηκαν μαζί του.
Μασημένα λόγια άκουσα όταν ζητήθηκαν γνώμες και πληροφορίες για τον Λούκας Τέιλορ, τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος έκλεισε στον ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ειπώθηκε ότι ο παίκτης είχε «κοπεί» αρχικά, αλλά μετά μεσολάβησε ο Ουκρανός ατζέντης και συνεργάτης σε διάφορα deals του «δικέφαλου».
Μιλάμε για τον Βαντίμ Σαμπλί, ο οποίος έκανε συζητήσεις για να αλλάξουν γνώμες και πως τελικά έκλεισε εκεί γύρω στα 300 χιλιάρικα τον χρόνο. Ροντρίγκο περισσότερο μου μοιάζει, παρά Μάτος…
sportime
MaxpaokΛοιπόν, αν και μου ζητήθηκε να μείνει κρυφή η κουβέντα, εγώ θα την ξεφουρνίσω για να αποφορτίσω το κλίμα. Ο παίκτης θα έρθει και πολύ σύντομα θα αποχωρήσει. Δεν υπάρχει θέμα με δέσμευση ξένου στην ομάδα. Πρέπει να εξυπηρετηθεί κάποιος μεγάλος όπου σε αυτόν είναι "παραγυιός" ο Τέηλορ. Ο τελευταίος Θέλει να συνεχίσει σε άλλο πρωτάθλημα με πιο ήπιο κλίμα από αυτό της Ουκρανίας. Δέχτηκε να επωμιστεί τα συμβολαιογραφικά που είναι λίγο περισσότερα από το 5,000 λιαρο, τα μεταφορικά έξοδα όπως και αυτά της σίτισης και στέγασης. Μέσα Ιουλίου θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Ο παίκτης δεν έχει καν μάνατζερ! Μην με ρωτήσετε γιατί κάνει τράνζιτ σε μας και δεν πάει κατευθείαν στην άλλη ομάδα. Αυτό δεν μπορώ να το γράψω. Έτσι, μην δημιουργείται ομάδα στήριξης, φαν για τον παίκτη και δεν χρειάζεται υποδοχή στο αεροδρόμιο. Οι επόμενες μεταγραφές ωστόσο θα είναι πραγματικές έως και εξωπραγματικές. Αυτά!

cellophanΕγώ πάλι γιατί πιστεύω πως με Λουτσέσκου ο Εσίτι θα ήταν χρήσιμο εργαλείο, δεν ξέρω. Θα το κοιτάξω......

john4serreshttps://i.postimg.cc/8z2Nc32L/image.png
Έρχεται ο γκολτζής χάφ!
jibbieπηραμε Κολκα διαβαζω; αρχισαν τα μπαμ!βαλε τα heat maps και τις καρτελες να πάρουμε ιδεα το φαση ειναι! Απο τα βιντ παντως δειχνει να χει θεμα φυσικης καταστασης και κανα 2 ([FACE WITH TEARS OF JOY]) παραπανισια κιλα...
Magpies4laska4ΠΑΟΚ: Ο Τέιλορ θα είναι Ροντρίγκο ή Μάτος;
sportime
Εμένα αυτή η δημοσιογραφία που ξέρουν ότι ο παίκτης κόπηκε αλλά μετά αποκτήθηκε λόγω του μάνατζερ με ξεπερνά. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά. Πιό πολυ μου φαίνεται ότι προσπαθούν να βγάλουν τον παίκτη άχρηστο πρίν κάν έρθει. Το όλο άρθρο βρωμάει γαβρίλα.

tsaousilaεπιμενω οτι πουληθηκε ο τζολης , αλλα..σε περιπτωση που δεν πουληθηκε θα ειναι μεγαλη ανοησια να μην πωληθει. Δεν μπορεις α αγνοησεις 12-15 μυρρια να κανεις ομαδα και ποιος μου λεει οτι θα κοστιζει του χρονου 15 η 5??? τωρα που ειναι ζεστο το θεμα πρεπει ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ!!! απο εκει θα ξεκινησει η δουλεια με τα 8 του γιανουλη και καμια 3-4 του σβιντερφσκι μαζευεις χρημα!!! ουτε ΦΠΠ ουτε τιποτα . ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ και με 25 μυρια απο πωλησεις κανεις ομαδα!! αντε πρωινιατικα !