Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

danirifleμε καντουρί, σβαμπ, αουγκούστο, τσιγγάρα, νινούα... πόσα χαφ πιστεύετε θα πάρει η ομάδα?
1 και πολύ μας είναι
TheCursedΗ χάρτινη παίρνει ntcham και ο βάζελος έκανε πρόταση για μπαταλια νομίζω ότι σφιξαμε αντε να δουμε.
joshuaΣταματήστε βρε…Μια φορά είπα να είμαι χαλαρός και να μην γκρινιάζω,εσείς να με αγχωσετε με το ζόρι…
ΑποστόληςΑTheCursedΗ χάρτινη παίρνει ntcham και ο βάζελος έκανε πρόταση για μπαταλια νομίζω ότι σφιξαμε αντε να δουμε.
Ναι, διαβάζω κι εγώ ότι και καλός χαφ είναι και μόνο 25 ετών. Έχει όλο το πακέτο που λέμε. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πώς ένας τέτοιος παικταράς μένει ελεύθερος. Οι δύο εκδοχές που μπορώ να φανταστώ είναι:
1. Η Celtic δεν ήθελε να τον ανανεώσει, οπότε δεν είναι και τόσο παικταράς,
2. Ο παίκτης δεν θέλησε να ανανεώσει γιατί ψάχνει κάτι καλύτερο. Οπότε δεν θα πάει στην ΑΕΧ.
danirifleμε καντουρί, σβαμπ, αουγκούστο, τσιγγάρα, νινούα... πόσα χαφ πιστεύετε θα πάρει η ομάδα?
1 και πολύ μας είναι
1 και πολύ μας είναι
ΑποστόληςΑTheCursedΗ χάρτινη παίρνει ntcham και ο βάζελος έκανε πρόταση για μπαταλια νομίζω ότι σφιξαμε αντε να δουμε.
Ναι, διαβάζω κι εγώ ότι και καλός χαφ είναι και μόνο 25 ετών. Έχει όλο το πακέτο που λέμε. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πώς ένας τέτοιος παικταράς μένει ελεύθερος. Οι δύο εκδοχές που μπορώ να φανταστώ είναι:
1. Η Celtic δεν ήθελε να τον ανανεώσει, οπότε δεν είναι και τόσο παικταράς,
2. Ο παίκτης δεν θέλησε να ανανεώσει γιατί ψάχνει κάτι καλύτερο. Οπότε δεν θα πάει στην ΑΕΧ.
danirifleο εντσάμ ήταν παίχτης επιπέδου πρέμιερ λιγκ
το ότι έχει καταλήξει στα αζήτητα, κάτι σημαίνει
δεν ξέρω τι, αλλά παράξενη περίπτωση
μπορεί να βγει, μπορεί και όχι
είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να ρισκάρει με παίχτη που ζητά 1 μύριο?
xrisitsapadanirifleο εντσάμ ήταν παίχτης επιπέδου πρέμιερ λιγκ
το ότι έχει καταλήξει στα αζήτητα, κάτι σημαίνει
δεν ξέρω τι, αλλά παράξενη περίπτωση
μπορεί να βγει, μπορεί και όχι
είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να ρισκάρει με παίχτη που ζητά 1 μύριο?
Από τα 700 του Καντουρι ίσως και να είναι προτιμότερο το 1εκ του Εντσαμ