Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

jibbieπροσπερασαμε τον Rafael διαβαζω. να δω τι θα φερουμε.

seamanjibbieπροσπερασαμε τον Rafael διαβαζω. να δω τι θα φερουμε.
E τι να κάνουμε? Αφού έχουμε κλείσει δεξί μπακ από Ρωσία. Πόσους να πάρουμε?
Οι ίδιοι που γράφουν σήμερα για τις προσπεράσεις το δώσανε αυτό ως σιγουράκι.
jibbieπροσπερασαμε τον Rafael διαβαζω. να δω τι θα φερουμε.
Doomlord4ΓκουερινοΕιναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλου![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και θα μπαίναμε
Μπορείς να αποδείξεις το ανάποδο;
Επίσης,τα μισά εκεί μέσα δεν ισχύουν...μάλιστα
Ένα βρες μου....
ΓκουερινοΤο "παμπολλα παραδειγματα" ειναι πολυ αοριστο. Μπορεις να μου αναφερεις ενα?
Βρες ποσες ομάδες έχουν πάρει πρωταθλήματα στην χώρα τους τα τελευταία 10 χρόνια και το συνδύασαν με εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία
GospiΚάποτε δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα μπει στο τοπ 20 της ευρώπης, και έκτοτε ακολουθησε κατρακύλα.
soflodorasΑς πουμε πως επρεπε να μυρισουμε τα δαχτυλα μας και να καταλαβουμε πως μιλατε για το ranking της uefa.
ΓκουερινοDoomlord4ΓκουερινοΕιναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλου![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και θα μπαίναμε
Μπορείς να αποδείξεις το ανάποδο;
Επίσης,τα μισά εκεί μέσα δεν ισχύουν...μάλιστα
Ένα βρες μου....
ΓκουερινοΤο "παμπολλα παραδειγματα" ειναι πολυ αοριστο. Μπορεις να μου αναφερεις ενα?
Βρες ποσες ομάδες έχουν πάρει πρωταθλήματα στην χώρα τους τα τελευταία 10 χρόνια και το συνδύασαν με εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία
Βεβαιως και μπορω να στο αποδειξω. Αν κερδιζαμε τη Μπατε θα βγαιναμε τριτοι στον ομιλο. Μονο ΑΝ κερδιζαμε ΚΑΙ την βιντι και περναγαμε τους ομιλους ειχαμε τυχη να ειμαστε ισχυροι ως το τελος. Δειξε μου το αντιθετο
Γιατι δεν μου λες εσυ μια? Ποιες να δω ? Ρεαλ Μπαρτσα Γιουβε η καποιες που παιζουν μονες τους χωρις ανταγωνισμο στη χωρα τους οπως ο γαυρος καποτε που κερδιζε πριν κατεβει στα ματς?
Φετος ποσους ποντους θελεις για να διατηρηθεις στην ΙΔΙΑ βαθμολογια? Κατσε υπολογισε τα μεχρι που πρεπει να φτασεις για να τους παρεις. Δεν ειναι απιθανο αλλα δεν ειναι και ευκολο
rainmakerjibbieπροσπερασαμε τον Rafael διαβαζω. να δω τι θα φερουμε.
Ντονατέλο μίνιμουμ.
Στο κάτω κάτω, έχουμε ήδη Σπλίντερ στον πάγκο.
soflodorasΑγαπητε γκοσπι, αγαπητε ντουμλορντ. Οταν θα μιλατε για τον ΠΑΟΚ δημοσια καλο ειναι να προσεχετε τις λεξεις που χρησιμοποιειτε. Επισης τη λεξη «κατρακυλα» δε θα τη χρησιμοποιουσε κανενας οπαδος του ΠΑΟΚ που βαζει το «εγω» του κατω απο την ομαδα για να περιγραψει την ευρωπαικη πορεια του ΠΑΟΚ. Αλλα ας το ξεπερασουμε αυτο. Ας πουμε πως επρεπε να μυρισουμε τα δαχτυλα μας και να καταλαβουμε πως μιλατε για το ranking της uefa. Που ειχαμε οντως πτωση. Ξερετε ομως γιατι ειχαμε πτωση; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!! Γιατι απο την μια εχουμε δυο αποκλεισμους ντροπη , αλλα 5 προκρισεις επος και κανα δυο σφαγες με ομαδες που διεκδικησαν τον τιτλο. Και μετα ζητατε και τα ρεστα. Στωραιοι