Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

Rock4Η μεταγραφή Γιαννούλη δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε λαμβάνειν.
Παίκτης τύπου Φερράρι θα ζητούσε τουλάχιστον 3ετες συμβόλαιο, ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο από έναν δανεικό υπό δοκιμή.
Πήραμε στο παρελθόν τον άλλο που γαμουσε κι εδερνε στην Τριπολιτσά και μετά κλαιγαμε τα λεφτά μας.
Όλες οι κινήσεις μέχρι τώρα είναι απόλυτα λογικές με βάση το μπάτζετ.
Ο κορμός φτιάχνεται τώρα.
Θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.
Ας δούμε και το μαρκετπουλ του Κόνφερενς.
joshuaΠου να δεις αν μεινουμε εκτος εστω και κονφερενς ποσο αχαρτογραφητα θα ειναι...
ΠεριπτεροςΑυτό θα γίνει με την μεταγραφή Αουγκούστο στην Παλμέιρας, όπου ο Φερέιρα, λέει, θέλει και τους Ρέι και Καντουρί.
Παπά τους πουλάμε μου φαίνεται.
joshuaΠου να δεις αν μεινουμε εκτος εστω και κονφερενς ποσο αχαρτογραφητα θα ειναι...

joshuaO Γκαρσια παντως φωναζει για 6-8ρι οταν σε 2 συνεχομενα ντερμπι ξεκιναει με Σβαμπ,Ελ Καντουρι...Στον πάγκο είναι ο Αυστριακός
Amsterdamer_87ΠεριπτεροςΑυτό θα γίνει με την μεταγραφή Αουγκούστο στην Παλμέιρας, όπου ο Φερέιρα, λέει, θέλει και τους Ρέι και Καντουρί.
Αν παρει Αουγκουστο,Ρει και Καντουρι ορκιζομαι οτι απο μενα τερμα τα Ζωγραφος-Μπογιατζης και Πικασσο μονο Ελ Μαγο θα τον αποκαλω
joshuaEκανε λαθος η ΠΑΕ στο τουιτ της συνθεσης αρχικα.
Nikos 74Amsterdamer_87ΠεριπτεροςΑυτό θα γίνει με την μεταγραφή Αουγκούστο στην Παλμέιρας, όπου ο Φερέιρα, λέει, θέλει και τους Ρέι και Καντουρί.
Αν παρει Αουγκουστο,Ρει και Καντουρι ορκιζομαι οτι απο μενα τερμα τα Ζωγραφος-Μπογιατζης και Πικασσο μονο Ελ Μαγο θα τον αποκαλω
Να τους πάρει με λεφτά ή τζαμπαντάν;