Βεβαια τωρα μπορει να θυμωσει ο ντροχος και να παει να τους αγορασει και αυτους.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.
Βεβαια τωρα μπορει να θυμωσει ο ντροχος και να παει να τους αγορασει και αυτους.GiorgosAthaΑν κλείσει ο Μπαμπάς -τους- και ο Ουρουγουανός πάμε καλά...
Όπως είχα ξαναπει... υπομονή και στήριξη.
Η ομάδα επιτέλους μου δείχνει πως αρχίζει να δουλεύει/σκέφτεται ξανά ορθολογικά και ποδοσφαιρικά.
Θεωρώ πως καλό είναι ο Pablo και ο Olaf να βάλουν και λίγο νερό στο κρασί τους.

GiorgosAthaΑν κλείσει ο Μπαμπάς -τους- και ο Ουρουγουανός πάμε καλά...
Η ομάδα επιτέλους μου δείχνει πως αρχίζει να δουλεύει/σκέφτεται ξανά ορθολογικά και ποδοσφαιρικά.
Amsterdamer_87Amsterdamer_87ΠεριπτεροςΥπάρχουν ευθύνες στην ιατρική του αντιμετώπιση. Τεράστιες οι ευθύνες του ζωγράφου σε κάθε επίπεδο. Ακόμα και ότι τον έστειλε στον βούρκο της Δράμας.
Ο Πάμπλο θα του φερθεί ως πατέρας.
Οσον αφορα το ιατρικο υπηρξαν ευθυνες αποδεδειγμενα..Αλλα δεν θα κραξω και εδω τον Μπογιατζη γιατι τον εβαλε να παιξει στη Δραμα..Δηλαδη τι να τον κανει? να τον εχει να τρωει βαφλες στον παγκο? Ο Ζαμπα τα ειχε φορτωσει στον κοκκορα πολυ νωριτερα..Και ναι ελπιζω ο Παμπλο να του φερθει οπως λες και να του ριξει κανα δυο "μπατσες" μπας και συνελθει..
ΠεριπτεροςΕγώ γιατί δεν τους βλέπω 8 τους ξένους ;Οι ξένοι είναι
Ο Ρέι έχει ιταλικό διαβατήριο
Ο Βαρέλα πορτογαλικό
Ο Καντουρί βελγικό
Amsterdamer_87GiorgosAthaΑν κλείσει ο Μπαμπάς -τους- και ο Ουρουγουανός πάμε καλά...
Εγω θεωρω πως πρεπει ο Ολαφ να κατσει να μαθει λιγο μπαλιτσα απ τον Καναριο..αντι να παιζει με τις νερομπογιες
Dimitris_L4Νομίζω ότι ουτε εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι παιχταρα και τι όνομα φεραμε..